Меню

Anisec Luftfahrt GmbH

Най-добрите оферти за полети с Anisec Luftfahrt GmbH от eSky

Цена на възрастен за двупосочен билет

✔️ Докъде лети авиокомпания Anisec Luftfahrt GmbH?

Авиокомпания Anisec Luftfahrt GmbH лети до много популярни дестинации. За да провериш актуалното разписание, използвай търсачката на eSky.    

✔️ Кога мога да намеря най-евтините билети с авиокомпания Anisec Luftfahrt GmbH?

За авиокомпания Anisec Luftfahrt GmbH е най-добре да закупиш билетите си, колкото се може по-рано преди датата на пътуване.

✔️ Кои авиокомпании оперират по подобни маршрути?

До градовете, до които лети авиокомпания Anisec Luftfahrt GmbH, има и други авиокомпании, които оперират полети. За да видиш пълния списък, използвай търсачката на eSky.  

✔️ Мога ли да резервирам хотел заедно с полет на авиокомпания Anisec Luftfahrt GmbH?

Използвайки търсачката на eSky, можеш да резервираш и хотелско настаняване заедно с желания от теб полет, като използваш услугата Полет+Хотел. Благодарение на това, пътуването ти не само ще бъде по-удобно, но и ще спестиш пари благодарение на пакетните отстъпки.

Вижте повече за Anisec Luftfahrt GmbH

Anisec Luftfahrt GmbH

Air Vallée e регионална италианска чартърнa авиокомпания, базирана в Генуа. Основана е през юни 1987 г. за насърчаване на по-нататъшното развитие на търговското летище Аостра. През юни 1988 г. стартират два пъти седмично полети до Рим, изпълнявани от самолети Beechcraft King Air C90. Малко след това се включват редовни линии, свързващи Генуа с две дестинации в Сардиния, както и още шест, намиращи се в континенталната част на Италия. Добавят се и чартърни услуги. През лятото на 2010 г. са включени вътрешни полети от Римини, както и седмични от Перуджа до Олбия и Сардиния. Към 2014 г. Air Vallée предлага самолетни билети само за чартърни полети. 

Багаж

Ръчният багаж трябва да е достатъчно малък, за да се побере в отделението над седалката или под самата седалка – максимални размери 45х30х25 см и максимално тегло 6 кг. Ако той не успее да се вмести в тези параметри, няма да се приеме от екипажа на самолета и ще бъде превозван като регистриран багаж

Забележка: Възможно е авиокомпанията да промени своите правила за пренос на багаж, така че винаги проверявайте какви са изискванията конкретно за Вашия полет. Позволеното количество багаж към Вашия билет можете да видите още по време на резервация или в e-mail-а, който ще получите от нас след резервация.

Онлайн регистрация

Регистрацията за полети на Air Valee се извършва единствено на летището – 1 час преди полета за вътрешни и 2 часа за международни дестинации.

Флот

Към 2016 г. компанията осъществява своите услуги само с един самолет модел Fokker 50, които всъщност е взет на лизинг от Amapola Flyg. Хеликоптерите на Air Vallée се управляват от дружеството Air Vallée Helicopter Operations & Services SARL – модели Agusta A119 Koala (с капацитет 7 места), Eurocopter SA315 Lama B (с капацитет 4 места), Bell 412 EP (с капацитет 13 места). 

Базово летище на авиокомпанията

Genoa Airport, познато още с името Cristoforo Colombo Airport, е малко международно летище, построено върху изкуствено създаден полуостров, западно от Генуа, Италия. Това е най-важната авиобаза за Лигурия и обслужва не само града, но и пристанището на Генуа. В момента се управлява от Aeroporto di Genova S.P.A. Наскоро целият летищен комплекс претърпя обновление. През 2014 г. оттук преминават 1 268 650 пътници. Днес действащите авиолинии тук са Air France, Alitalia, Blu-express, British Airways, KLM, Lufthansa Regional, Meridiana, Ryanair, S7 Airlines, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, Turkish Airlines, Volotea, Vueling.