Меню

Резервирай групово пътуване
Просто ни изпрати съобщение

Няколко причини да резервираш групово пътуване с нас

Пестиш време – ние ще предложим няколко оферти и ще ти помогнем в избора на най-добрата.

Плащаш по-малко, тъй като цените ни са най-конкурентните на пазара.

Предлагаме стотици авиокомпании по целия свят.

Имаме огромен опит.

Разполагаме с база данни от над 900 000 хотела.

В случай на проблем по време на пътуването, можеш да се свържеш с нашите консултанти.

Свържи се с нас

Груповото пътуване се състои от минимум 10 пътника! Ако желаеш да резервираш такова, свържи се с центъра ни за обслужване на клиенти. Наш консултант ще ти помогне да избереш възможно най-добрата групова оферта.

Попълни формата задължителни полета

Данни за контакт
Информация за пътуването

...и няколко идеи за групово пътуване

Мотивационни пътувания
Мотивационни пътувания

Мотивация на служителите – сложи край на монотонността и умората в процеса на работа на своя екип. Пътуване в чужбина или страната ще спомогне за подобряване на работата и ефективността на служители и колеги.

Интеграционни пътувания
Интеграционни пътувания

Искаш да сплотиш екипа си и същевременно да освежиш работния процес? Организацията на едно пътуване с такава цел вече не е проблем. Ние ще организираме транспорт и престой за цялата група.

Корабни трансфери
Корабни трансфери

Планираш екзотично пътуване през Карибския басейн за по-голяма група? С нас можеш да организираш бърз и изгоден трансфер до мястото, откъдето тръгва корабът.

Групови ски пътувания
Групови ски пътувания

Няма по-добра гаранция за незабравима зимна ваканция, от това да я прекараш в добра компания по заснежените писти. Затова, в разгара на сезона, събери своите приятели, свържете се с нас и ние ще организираме транспорт за всички ви.

Обучения
Обучения

Нашият богат опит, добри организационни умения и множеството контакти с хотели в България и чужбина гарантират, че офертите ни за групово пътуване няма да разочароват и най-взискателните клиенти.

Изгодни цени
Изгодни цени

Сътрудничеството със стотици доставчици по цял свят ни позволява да предложим най-изгодните оферти за полети и хотели за групови пътувания.