Резервирайте групово пътуване
Просто ни изпрати съобщение

Няколко причини да резервирате групово пътуване с нас

Пестите време – ние Ви предлагаме няколко оферти и Ви помагаме в избора на най-добрата за Вас.

Плащате по-малко, тъй като цените ни са най-конкурентните на пазара.

Предлагаме стотици авиокомпании по целия свят.

Имаме огромен опит.

Разполагаме с база данни от над 900 000 хотела.

В случай на проблем по време на пътуването, можете да се свържете с нашите консултанти.

Свържете се с нас

Груповото пътуване се състои от минимум 10 пътника! Ако желаете да резервирате такова, свържете се с центъра ни за обслужване на клиенти. Наш консултант ще Ви помогне да изберете възможно най-добрата групова оферта.

Попълнете формата задължителни полета

Няколко идеи за групово пътуване

Мотивационни пътувания
Мотивационни пътувания

Мотивация на служителите – сложете край на монотонността и умората в процеса на работа на вашия екип. Пътуване в чужбина или страната ще спомогне за подобряване на работата и ефективността на вашите служители и колеги.

Интеграционни пътувания
Интеграционни пътувания

Искате да сплотите екипа си и същевременно да освежите работния процес? Организацията на едно пътуване с такава цел вече не е проблем за Вас. Ние ще организираме транспорт и престой за цялата група.

Корабни трансфери
Корабни трансфери

Планирате екзотично пътуване през Карибския басейн за по-голяма група? С нас можете да организирате бърз и изгоден трансфер до мястото, откъдето тръгва корабът.

Групови ски пътувания
Групови ски пътувания

Няма по-добра гаранция за незабравима зимна ваканция, от това да я прекарате в добра компания по заснежените писти. Затова, в разгара на сезона, съберете своите приятели, свържете се с нас и ние ще организираме транспорт за всички Вас.

Обучения
Обучения

Нашият богат опит, добри организационни умения и множеството контакти с хотели в България и чужбина гарантират, че нашите оферти за групово пътуване няма да разочароват и най-взискателните клиенти.

Изгодни цени
Изгодни цени

Сътрудничеството със стотици доставчици по цял свят ни позволява да предложим най-изгодните оферти за полети и хотели за групови пътувания