Меню

Търсене на полети до Denver Intl Airport

Покажи филтри

Денвър

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-6 (лято), UTC-7 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Късче история от Титаник

  Къщата-музей на Моли Браун е известна с това, че собственичката ѝ е оцеляла при корабокрушението на Титаник и е спомогнала за спасяването на хора при печалното събитие, организирайки екипажа на спасителна лодка № 6.

 • Аквариумът на Денвър

  Той предлага набор от истински приключения: над 500 вида морски обитатели, разходка из галерия от тунели, шоу на танцуващи под водата русалки, 4D прожекции, няколко ресторанта, организиране на партита и рождени дни, интерактивен опознавателен морски риф и др.

 • Домът на семейство Адамс

  Ако има почитатели на странното семейство, то те незабавно трябва да си резервират маса в единствения по рода си ресторант, който предлага актьорска игра и увлекателни игри типично в стила на смущаващото семейство.

Забележителности на Денвър

Денвър се нарича Mile High City или Градът на височина една миля. Той се намира точно на 1609 метра надморска височина, което го нарежда сред „на-високите“ градове в САЩ.

Най-старият район на Денвър е площад „Лаример“. Историята му започва през 19-ти век, когато Колорадо е бил обзет от „златната треска“, която привлича толкова много хора в щата. Площадът е родното място на много първи за града институции – пощата, банката, театърът, книжарницата и хранителните магазини. Някои от старинните сгради все още са запазени в някогашния си вид. Днес там се разполагат доста ресторанти и магазини, предлагащи необичайни сувенири и подаръци.

Музеят Rockies Air & Space е идеална спирка за всички любители на авиацията и техните семейства. Той се помещава в бивш хангар на американските военновъздушни сили от 1930-те години. Включва повече от четири дузини въздухоплавателни и космически превозни средства. За децата са предвидени различни апарати, които могат да изпробват и неусетно да придобият нови знания. Има също така музей и магазин за подаръци.

Ботаническите градини на Денвър са гордостта на местните градинари, които се опитват да поддържат най-добрите примери на местната растителност и по-екзотични такива от далечни държави, като Япония. Градините са подходящо място за разтоварваща семейна разходка и пикник или може да се насладите на кухнята на изисканите ресторанти, които се намират наоколо.

Популярни авиокомпании, опериращи Denver Intl Airport

Полетно разписание: Денвър

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Денвър

Виж хотели в Денвър