Меню

Търсене на полети до Fargo Hector

Покажи филтри

Фарго

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-5 (лято), UTC-6 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Карнавал с история

  Едно от най-интересните събития, които се провеждат редовно във Фарго през зимата, е градският карнавал. Историята на събитието датира от 20-те години на миналия век.

 • Зимни температури

  Фарго е един от най-студените градове в САЩ. В рамките на 40 дни от годината температурата остава под -15°C. Ако посещавате Фарго през зимата, не забравяйте да вземете със себе си топлите си дрехи!

 • Вдъхновяващото име Фарго

  Името Фарго се е използвало многократно и носи много асоциации със себе си. То става заглавие на филма от 1996 г., поредицата, която започва през 2014 г., а също е използвано и като име на кораба USS, който през 40-те години води военноморския флот на Америка преди края на Втората световна война.

Забележителности на Фарго

Фарго е най-големият и най-гъсто населеният град в Северна Дакота. Той е и окръжно седалище на окръг Кас. През 2014 г. Фарго е класифициран като четвъртия най-бързо развиващ се град в САЩ. Той е културен и образователен център на щата и на северозападната част на Минесота.

Около града може да се посети красивата местност the Valley of the Red River. Фарго се счита за едно от най-добрите места за живеене в САЩ. Той се намира в непосредствена близост до канадската граница, поради което жителите на Канада често избират Фарго като добро решение за кратките си ваканции. Вкусната храна и нощният живот превръщат града в притегателен център за туристите. Вероятно маргаритата в местните заведения е и най-добрата в света!

А ако най-добрият начин да започнете деня е с чаша силно и ароматно еспресо или с вкусно капучино – мястото е Atomic Coffe на Бродуей 222. Дори да отидете малко по-късно, ще имате възможност да се насладите на селекция от подбрани вина и вкусни ястия.

За всички любители на пазаруването, имаме чудесни новини! В сърцето на града се помещават многобройни малки бутици, често на марки, които вероятно няма да намерите в други части на света. След като закупите подходящ тоалет, е време за вечеря. Кое е най-доброто място за вечеря? В Doolittles Woodfire Grill на 25-та улица и Mezzaluna на Roberts Street N 309 можете да опитате типична американска кухня, особено добри са ястията на скара. Вкусна италианска храна ви очаква в Blackbird Woodfire на Broadway N 206, а немски ястия – в Wurst Bier Hall на 1st Avenue N 630.

Има ли специални оферти за полети до Fargo Hector, на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвайте ни, за да се вдъхновите!

Мога ли да закупя застраховка, по време на резервиране на полет до Fargo Hector?

Когато резервирате самолетен билет на eSky.bg, можете да закупите и различни видове застраховки, отговарящи на Вашите нужди. Благодарение на това пътуването Ви ще бъде безопасно и удобно.

Мога ли да закупя хотелско настаняване, по време на резервиране на полет до Fargo Hector?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можете да се погрижите за Вашия престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

Кои авиакомпании летят до Fargo Hector?

На eSky.bg ще намерите оферти за полети до Fargo Hector, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на конвенционални, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Fargo Hector

Полетно разписание: Фарго

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти във Фарго

Виж хотели във Фарго