Меню

Търсене на полети до Seoul Gimpo

Покажи филтри

Сеул

 • Обща информация

  Официален език: Корейски
  Часова зона: UTC +9
  Валута: Вон (KRW)

 • Изглед от кулата на Сеул

  Ако искате да видите типичния за Сеул пейзаж от светещи в нощта небостъргачи, то трябва да се разходите до N Seoul Tower, която предлага невероятна гледка и светлинно шоу. Това е идеален вариант за романтична вечер навън.

 • Екскурзия до Букун Ханок

  Кратко пътешествие до селището-резерват Букун Ханок, ще се стори интересно на всеки, желаещ да се потопи в историята и културата на Корея. 600-годишното селище представя картина от корейското ежедневие по време на династията Хосеон.

 • Будист за един ден

  Будисткият храм Бонгеунса предлага на своите посетители възможността да се включат в медитация или философска дискусия с монасите, както и да участват в церемония по пиене на чай.

Забележителности на Сеул

Футуристичният Сеул влиза в класацията на най-големите градове по света. Неговите небостъргачи, храмове, кей-поп култура, пулсиращи пазари и ослепителни светлини, го превръщат в интригуваща дестинация за всеки пътешественик.

Дворецът Gyeongbok, наричан още Северният дворец, е бил основната резиденция на корейската династия Хосеон и добре запазен пример за местните архитектурни традиции. Към него има езеро с изкуствен остров и три каменни моста.

Намдаемун е официално най-големият универсален пазар в Сеул, който обединява повече от 10 000 магазина. Предлагащ предимно корейски продукти, там ще откриете всичко от редки ориенталски средства за лечения до евтини неща за похапване.

Корейският музей на мебелите е забележително място, което макар и да не звучи толкова вълнуващо, има какво да ви покаже. Там са запазени повече от 2000 традиционни корейски мебели и 10  вида ханок (корейски тип къща).

Корейско барбекю? Защо не! През последните няколко години, барбекюто е предпочитан начин за приготвяне на храна от местните и гостите им. Корейското галби например е сочно говеждо, приготвено по оригинална рецепта.

Има ли специални оферти за полети до Seoul Gimpo, на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвайте ни, за да се вдъхновите!

Мога ли да закупя застраховка, по време на резервиране на полет до Seoul Gimpo?

Когато резервирате самолетен билет на eSky.bg, можете да закупите и различни видове застраховки, отговарящи на Вашите нужди. Благодарение на това пътуването Ви ще бъде безопасно и удобно.

Мога ли да закупя хотелско настаняване, по време на резервиране на полет до Seoul Gimpo?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можете да се погрижите за Вашия престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

Кои авиакомпании летят до Seoul Gimpo?

На eSky.bg ще намерите оферти за полети до Seoul Gimpo, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на конвенционални, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Seoul Gimpo

Полетно разписание: Сеул

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Сеул

Виж хотели в Сеул