Меню

Търсене на полети до Daniel K. Inouye Honolulu

Покажи филтри

Хонолулу

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC -10
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Диамантената глава

  Диамантената глава е природна забележителност, издигаща се над центъра и оживените крайбрежни улици на Хонолулу. Образувала се е преди 200 000 години при изригването на вулкан. Много хора днес предприемат изкачването им.

 • Да плуваш с акулите

  За най-смелите посетители на „щата Алоха“ се предлага плуване с акули. Обикновено се организират групи, които отиват на северното крайбрежие, защото там има популация на акули. Спускат желаещите в защитена стоманена клетка, откъдето освен сивите плуващи хищници, може да видите също редки зелени морски костенурки и екзотична морска флора.

 • Chinatown

  Да, в Хонолулу същo има Chinatown и то един от най-автентичните в цяла Северна Америка. Цветните пазари, храмовете и заведенията в квартала, ще ви накарат да усетите вкуса и аромата на Азия. Освен китайски, ще отриете също и японски заведения и храмове.

Забележителности на Хонолулу

Градът на сърфа и крайбрежните коктейли е една от перлите на Полинезия, която ви приветства винаги с добре дошли за почивка. Световноизвестният плаж Уайкики е любимо място на всички сърфисти със своите приказни вълни и златисти пясъци. Някога спокоен и почти пуст, днес мястото отразява блясъка на луксозните хотели, наредени по крайбрежието. Дори и да не сте почитатели на сърфа, отивайки в Хавай, не бихте устояли на изкушението да пробвате един-два урока в някоя от местните школи, само за да се впишете в атмосферата. Ако пък този спорт наистина не се окаже ваша страст, то има какво друго да правите.

Дворецът на предците на почитаната хавайска династия Калакауа се намира в центъра на града. В контраст с модерните сгради наоколо, този дворец от 19-ти век омайва с бароковия си стил, напомнящ италианската и френската архитектура. Бил е построен от крал Дейвид Калакауа, пътувал из Европа, Азия и Африка в търсене на вдъхновение за проекта си. По-късно е ползван като резиденция от американските войници при анексирането на Хавай от САЩ. Днес дворецът е превърнат в музей на хавайските крале, като има част посветена и на американската армия.

Музеят на подводницата Боуин ви предлага да хвърлите поглед към живота на американските военноморски сили през периода на Втората Световна война. Ще можете да влезете в стаите на военните, контролните зали и всички коридори, като през цялото време има аудио пътеводител, който ви обяснява всичко, което разглеждате.

✔️ Има ли специални оферти за полети Daniel K. Inouye Honolulu на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Daniel K. Inouye Honolulu, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Daniel K. Inouye Honolulu, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Daniel K. Inouye Honolulu?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Daniel K. Inouye Honolulu, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Daniel K. Inouye Honolulu

Полетно разписание: Хонолулу

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Хонолулу

Виж хотели в Хонолулу