Меню

Търсене на полети до Houston George Bush

Покажи филтри

Хюстън

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-5 (лято), UTC-6 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Кулинарен тур

  Кухнята на Хюстън е една от забележителностите на града – микс от традиционни южни ястия, латиноамерикански, азиатски, мексикански и безброй други културни нюанси. Главните готвачи на Хюстън са поставили града на кулинарната карта на Америка, а храненето в този град е удоволствие. Посетете един или няколко от кулинарните турове из града, които ще ви покажат интересни местенца.

 • Улично изкуство

  Макар често да е пренебрегвано от туристите, уличното изкуство на Хюстън или това, което много хора познават като графити, е изключително. Най-добрите имена на уличното изкуство в САЩ и по света са оставили почерка на различни места из целия град.

 • На шопинг за винтидж находки

  За ретро дрехи, декори и какво ли още не, се насочете към 19-та улица в The Heights . Тази фънки зона разполага с всички видове странни магазини, които продават от вечерни рокли до анцузи, както и бижута, обувки, домакински приспособления и всякакви уникални предмети. Това е и подходящо място за пазаруване за подаръци.

Забележителности на Хюстън

Когато за пръв път се разхождате из улиците на централен Хюстън, ще забележите само лъскави корпоративни сгради и заведения за хранене, но това изобщо не е всичко, което столицата на Тексас може да предложи. Четвъртият по големина град в САЩ и дом на известния космически център Хюстън, ще ви изненада с известни готвачи, вдъхновяващи музеи и художници, за които вероятно не сте чували преди. И въпреки, че това е голям град, има разнообразни зелени площи и възможности за спортни дейности на открито. В зависимост от датите на вашите самолетни билети, може дори да хванете емблематичното за Хюстън родео.

Космическият център на Хюстън е официална посетителска зона на космическата база Джонсън към НАСА и е задължителна атракция. Това е огромен комплекс, който ви дава възможността да се разходите из реплика на космическата совалка "Независимост" и огромния самолет монтиран към нея. Там ще се докоснете още до първата космическа станция на Америка - Skylab, и скала от Луната. Ще получите информация за предстоящите мисии на НАСА, които понастоящем са насочени към пътуване до Марс. Ако се озовете там в петък, можете да присъствате на презентации от астронавти в 11:00 ч. и 13:00 ч.

Кварталът на музеите е най-голямото културно средище на Хюстън. От общо 19 музея в тази красива област, 11 са безплатни. Някои от тях са: Музей за изящни изкуства, Природонаучен музей Хюстън, Детски музей, Музея на Холокоста, Музей на съвременните изкуства и други. В района също се намират прекрасният парк Херман, Зоологическата градина на Хюстън и театър Милър.

✔️ Има ли специални оферти за полети Houston George Bush на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Houston George Bush, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Houston George Bush, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Houston George Bush?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Houston George Bush, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Houston George Bush

Полетно разписание: Хюстън

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Хюстън

Виж хотели в Хюстън