Меню

Търсене на полети до Juiz de Fora Francisco Alvares de Assis

Покажи филтри

Жуиз де Фора

 • Обща информация

  Официален език: Португалски
  Часова зона: UTC-3 (лято), UTC-2 (зима)
  Валута: Реал (BRL)

 • Къде да излезем вечер?

  На ул. Espirto Santo има заведение с постоянна музикална програма на живо. Ако попаднете там в сряда, ще се запознаете със самбата, в петък има гей-партита, а в събота властва рок музиката. 

 • Архитектура

  Жуиз де Фора е уникална комбинация от различни архитектурни стилове, резултат от смесването на културите през вековете. Най-интересните са сградите на отцепниците. 

 • Посетете музеите

  В града има два музея, които заслужават вашето внимание – Museu Mariano Procopio и Музеят на модерното изкуство. 

Забележителности на Жуиз де Фора

Camino Novo, или Новият път свързва Рио де Жанейро с Оуро Прето (Ouiro Puerto) и е построен в началото на 18 век, създавайки редица селища по пътя към златните мини. През първите години в тази гъстозалесена площ бавно се появяват къщи. Както често се случва, първите жители по подобни места са собственици на ханове, фермери и търговци. Едва през 1850 г. Жуиз де Фора получава статут на град.

След това започва динамичното развитие: построяване на железопътната линия, издигане на първата в Латинска Америка водна електроцентрала до река Парайбуна. Във времената си на бърз промишлен растеж, регионът е известен най-вече с качественото текстилно производство. Районът е най-богатият в страната, докато в Сао Пауло не започва да се отглежда кафе. Плодородната почва там помага за развитието на бизнеса и износа.

Жуиз дe Фора е място, където се смесват множество култури. Историята на града е създадена от имигранти от Португалия, Италия, Германия, Сирия, Ливан и дори Китай. Тя се отразява не само в архитектурата, но и най-вече в местната кухня. В сърцето на града и особено по ул. Avenida Rio Banco, се намират едни от най-добрите ресторанти, представящи кухнята на всяко кътче от света. Макар Бразилия да е страна на месото, в града има изнедадващо добри вегетариански ястия.

Всяка година през юли се организира най-важното събитие в града – Фестивалът на бразилската колониална и древна музика, за който пристигат най-добрите музиканти от страната. Напоследък нараства популярността и на друг празник през месец август, конкурсът Miss Brazil Gay. Той е съпътстван от друго събитие, свързано с ЛГБТИ общността – Rainbow Fest. По това време се организират концерти, колоритен парад, както и множество дебати.

✔️ Има ли специални оферти за полети Juiz de Fora Francisco Alvares de Assis на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Juiz de Fora Francisco Alvares de Assis, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Juiz de Fora Francisco Alvares de Assis, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Juiz de Fora Francisco Alvares de Assis?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Juiz de Fora Francisco Alvares de Assis, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полетно разписание: Жуиз де Фора

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Жуиз де Фора

Виж хотели в Жуиз де Фора