Меню

Търсене на полети до Los Angeles Intl Airport

Покажи филтри

Лос Анджелис

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-7 (лято), UTC-8 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Родео Драйв

  Родео Драйв е правилното място за всички шопинг маниаци. Водещи световни марки са представени с бутиците си на култовата улица. Дори пазаруването да не ви е цел, може да си представите за момент, че сте Джулия Робъртс във филма „Хубава жена“.

 • На гости на звездите

  Друга странна туристическа обиколка е турът сред именията на звездите. Местен хроникьор внимателно ви обяснява коя ограда или пощенска кутия, на коя звезда принадлежи, а ако имате късмет, може да си направите и далечно селфи с някого.

 • Обсерватория Грифит

  Повече от 80 години, обсерваторията на Лос Анджелис показва звездите и блещукащия ангелски град на своите посетители по волята на нейния основател г-н Грифит. Освен тази възможност, има много експонати, като махалото на Фуко и монетата на Тесла.

Забележителности на Лос Анджелис

Градът на ангелите е най-големият на западното американско крайбрежие. От години е събирателна точка на най-богатите и известни хора по света, както и стартова линия на редица таланти за мечтаната звездна кариера. Вековният кей „Санта Моника“ е любимо място за разходка и почивка на местните жители. Друго такова е крайбрежната улица Венис бийч – магазини, заведения, спортни съоръжения и детски площадки, правят алеята винаги цветна и препълнена.

Една от първите асоциации, с която Лос Анджелис се свързва е меката на киното – Холивуд. Прословутият надпис Hollywood стои на хълма Лий от 1923 г. Поставен е от агенция за недвижими имоти, но днес е неизменна част от пейзажа на града. Дължината на целия надпис е 110 метра. Всеки турист би искал да открие звездата на любимата си знаменитост на Алеята на славата. В наши дни тя включва повече от 2500 звезди и продължава да се разраства.

Находчивите филмови компании са открили още една бизнес ниша, от която се печели добре. Повечето от тях предлагат турове из снимачните площадки на любими телевизионни сериали и успешни филми. Лесно може да се озовете сред декорите на „Приятели“ или „Отчаяни съпруги“, докато ви разказват любопитни факти и забавни истории от процеса на заснемането им.

Лос Анджелис не е само кино, плаж и забавления. В града кипи богат културен живот и има редица музеи, за чието обикаляне ще ви трябва доста време. Задължително се спрете на Гети център. Тази мащабна галерия-музей е частна колекция от 50 000 произведения на изкуството, собственост на милиардера Жан Пол Гети, която е отворена безплатно за посещения. Намира се в сграда, приличаща на дворец, върху един от хълмовете покрай града, откъдето се разкрива красива гледка. До горната част на хълма може да се стигне с фуникуляр.

✔️ Има ли специални оферти за полети Los Angeles Intl Airport на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Los Angeles Intl Airport, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Los Angeles Intl Airport, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Los Angeles Intl Airport?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Los Angeles Intl Airport, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Los Angeles Intl Airport

Полетно разписание: Лос Анджелис

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Лос Анджелис

Виж хотели в Лос Анджелис