Меню

Търсене на полети до San Jose del Cabo Los Cabos

Покажи филтри

Сан Хосе дел Кабо

 • Обща информация

  Официален език: Испански
  Часова зона: UTC-6 (лято), UTC-7 (зима)
  Валута: Песо (MXN)

 • Дестинация за звезди

  В продължение на много години морските курорти Сан Хосе дел Кабо и Кабо Сан Лукас са популярни сред световно известните личности. На плажа до арката можете често да срещнете холивудски звезди.

 • Плажът на любовта

  В непосредствена близост до арката е Playa del Amore на Кабо Сан Лукас, считан за един от петте най-живописни плажове в страната. Той е достъпен само с лодка, защото между него и брега има серия от скали.

 • Плажът на разведените

  Наблизо се намира един от най-опасните и коварни плажове в Мексико и Кабо Сан Лукас -  "Плаж на разведените". Плуването там е много опасно, поради постоянните силните вълни. Сред останалите "скални атракции" на курорта е плажът "Пеликан Рок", който има уникални места за плуване.

Забележителности на Сан Хосе дел Кабо

Сан Хосе дел Кабо е град и неговият брат-близнак Кабо Сан Лукас са разположени съвсем близо един до друг, като и двата имат достъп до красиви бял плаж, който образува 33 километров туристически коридор между двете населени места.

Сан Хосе дел Кабо е малък и сравнително тих град в Мексико. Неговият мек климат и уютна атмосфера привличат туристи, които искат да избягат от шума или просто да прекарват времето със семействата си на уединено място. Сан Хосе дел Кабо предлага всичко необходимо за това - великолепен природен пейзаж, голф игрища, спиращи дъха гледки към планините, морският бряг, луксозни хотели и комплекси. Външните посетители ще намерят голям избор от услуги, включително морски разходки с лодки, гмуркане и риболов, както и организирани къмпинги и разходки из горските райони и посещение на исторически обекти.

В този град ще намерите сравнително евтини магазини, които продават дрехи, обувки и различни сувенири. Сан Хосе дел Кабо е правилното място, ако искате да опитате  традиционна мексиканската кухня, включително такос.

На територията на живописния му побратим Кабо Сан Лукас има прекрасна естествена арка, която е най-важната забележителност на този град. Каменната арка е разположена на брега и е заобиколена от вода. Точно под нея е малък пясъчен плаж, който може спокойно да се нарече един от най-романтичните плажове на света. Заобиколена от лазурни води, арката на Кабо Сан Лукас е сред най-сниманите местни природни забележителности.

Популярни авиокомпании, опериращи San Jose del Cabo Los Cabos

Полетно разписание: Сан Хосе дел Кабо

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Сан Хосе дел Кабо

Виж хотели в Сан Хосе дел Кабо