Меню

Търсене на полети до Bo Phut Ko Samui

Покажи филтри

Бо Пут

 • Обща информация

  Официален език: Тайски
  Часова зона: UTC +7
  Валута: Бат (THB)

 • Круиз из Морския парк

  Отсядайки на остров Ко Самуи, си струва да пробвате круиза по райския морски парк Ang Thong. По време на пътуването ще видите 42 тропически острова, обхващащи площ от над 100 кв. км.

 • Обиколка

  Ако планирате да наемете кола на място, си струва да попътувате из целия остров. Има обходен път, който минава главно покрай брега и е около 50 км.

 • Кокосов рай

  Обичате кокосови орехи? Тогава не можете да бъдете на по-добро място от това. Отглежданите там плодовете се считат за най-добрите в цял Тайланд. Нищо чудно, че островът изнася повече от 2 млн. от тях всеки месец.

Забележителности на Бо Пут

Бо Пут е малък морски град, разположен на северния бряг на остров Ко Дамуи. Самият остров е въплъщение на райските мечти. Намира се в източната част на прохода Кра, начело на Малайзийския полуостров, в южната част на Тайланд.

Бо Пут е естествено разделен на две части – източна и западна. В първата от тях ще почувствате истинското тайландско настроение, тъй като там има рибарско селище. Западната страна е по-скоро туристическа част, но си струва да се отбележи, че фокусът там е поставен върху почивка за семейства или двойки, а не на партитата. Там се строят все повече модерни хотели, а сред малките азиатски магазини се откриват ресторанти и кафенета. Покрай главната улица на града, на разстояние около 700 метра, има голям избор от подобни места.

Отсядайки в Тайланд, със сигурност бихте искали да опитате местна кухня. Такива ястия можете да пробвате в разположения до плажа ресторант Barracuda. Друго място, което си струва да се посети, е Khaw Glong Too Thai на плажа Chaweng Beach. Много вкусни морски дарове се предлагат в ресторант Khaw Glong, разположен малко по-далеч от плажа.

Какво можете да правите, докато сте в Бо Пут? Преди всичко почивайте, използвайки плажа от бял пясък и сянката на кокосовите дървета. Ако предпочитате по-активния отдих, наемете оборудване за водни спортове. Бо Пут е известен и с плажните си барове и нощния си пазар. Той се провежда всеки петък в компанията на много музика на живо и всякакви артистични номера. Там е идеалното място за вас, ако искате да си купите местни продукти.

Популярни авиокомпании, опериращи Bo Phut Ko Samui

Полетно разписание: Бо Пут

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Бо Пут

Виж хотели в Бо Пут