Меню

Търсене на полети до Валенсия Манинсес

Покажи филтри

Валенсия

 • Обща информация

  Официален език: Испански
  Часова зона: UTC+2 (лято), UTC+1 (зима)
  Валута: Евро (EUR)

 • Музеи

  Избор от 34 музея излага на показ богата градска история, култура, архитектура... Валенсия от XVIII в. в Музея на керамиката, копринено наследство в Музея на коприната, наука и технологии в невероятния научен музей... и още много интригуващи часове ви очакват в градските музеи. 

 • Копринената борса

  Потопете се в един от най-големите европейски пазари, Mercado Central, разположен в бижуто на пре-модернистичната архитектура, и влезте в един от най-емблематичните примери на готическа архитектура в Европа, Lonja de la Seda, обявен за световно културно наследство от ЮНЕСКО. 

 • Яхтено пристанище и плажове

  Крайбрежната част е една от най-важните забележителности на града, не само заради събитията, които се провеждат постоянно там, но и поради уникалните сгради, магазините, ресторантите с прекрасни гледки и детския парк. 

Забележителности на Валенсия

Разположена на крайбрежието на Средиземно море, Валенсия посреща своите гости с красиви плажове, уютни хотели и обслужване на високо ниво. Подобно на повечето крайбрежни испански градове, и тук не липсват културните и исторически забележителности. Градът е създаден като римска колония през 137 г. пр.н.е., а по-късно е управляван от маврите, вестготите и арабите.

Един от архитектурните шедьоври и символ на Валенсия е готическата градска катедрала, построена през далечната 1262 година. Не трябва да подминавате и прочутата осмоъгълна часовникова кула „Мигелете“. Сериозен интерес за туристите представлява и старинния пазар в центъра на града. Ултрамодерният планетариум, множеството църкви от различни епохи и парка „Град на изкуството и науката“ са места, на които също трябва да се отбиете.

Плажната ивица във Валенсия определено ще ви допадне. Ситният пясък, чистото море и много горещи емоции със сигурност ще съпътстват вашата почивка. През деня можете да се разхладите с леден коктейл на някой от множеството плажни барове. След залез слънце купонът тук продължава. Дискотеките на крайбрежната алея са буквално през 200 метра, а край морето почти всяка вечер се провеждат плажни партита.

Има ли специални оферти за полети до Валенсия Манинсес, на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвайте ни, за да се вдъхновите!

Мога ли да закупя застраховка, по време на резервиране на полет до Валенсия Манинсес?

Когато резервирате самолетен билет на eSky.bg, можете да закупите и различни видове застраховки, отговарящи на Вашите нужди. Благодарение на това пътуването Ви ще бъде безопасно и удобно.

Мога ли да закупя хотелско настаняване, по време на резервиране на полет до Валенсия Манинсес?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можете да се погрижите за Вашия престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

Кои авиакомпании летят до Валенсия Манинсес?

На eSky.bg ще намерите оферти за полети до Валенсия Манинсес, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на конвенционални, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Валенсия Манинсес

Полетно разписание: Валенсия

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти във Валенсия

Виж хотели във Валенсия