Меню

Търсене на полети до Montreal Pierre Elliott Trudeau

Покажи филтри

Монреал

 • Обща информация

  Официален език: Английски, френски
  Часова зона: UTC-4 (лято), UTC-5 (зима)
  Валута: Канадски долар (CAD)

 • Хълмът Mount Royal

  Хълмът е природен парк, от който градът е взел името си. Това е любимо място за бягство сред природата на местните. През зимата се използва, като малка ски писта, а през лятото за провеждане на различни спортни активности.

 • Музеят на изящните изкуства

  Най-големият музей, посветен на изкуството в Канада, се намира именно в Монреал. Открит през 19 век, той съхранява около 4000 подбрани експоната, дело на известни творци от цял свят.

 • Кулинарен рай

  В Монреал има повече ресторанти на глава от населението, отколкото в Ню Йорк. Местните жители обичат да глезят вкусовите си рецептори, затова не пропускайте да участвате в някой от организираните кулинарни турове.

Забележителности на Монреал

Може би заради приликата си с европейските градове, Монреал често е наричан културната столица на Канада. Това се усеща най-лесно във Вию-Монреал или Старият град, чиито улици и сгради могат да бъдат объркани с тези на големите европейски градове от 17-ти век. Там се намират водещите исторически забележителности, като разглеждайки ги, неусетно ще стигнете и до Старото пристанище. Навремето там е било обичайното работно място на френските търговци, а днес е най-оживената част от Монреал със своите заведения, кино, Часовникова кула и Център на науката и технологиите.

Под привидно оживените улици на Монреал, тупти още един паралелен град – Ресо. Това е система от подземни тунели с обща дължина от над 30 километра, които свързват всички станции на метрото. Това включва множество магазини, заведения, кина и дори апартаменти за живеене и работа. Реса е добро решение за разходка из града, когато зимните температури станат непоносимо ниски.

Ботаническата градина на Монреал е третата по големина в света и с над 80-годишна история. Тя е съставена от впечатляващите 30 на брой тематични градини, сред които най-голяма по площ е китайската. Към всички тях има и естествено заформил се животински свят, който допълнително би ви зарадвал.

✔️ Има ли специални оферти за полети Montreal Pierre Elliott Trudeau на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Montreal Pierre Elliott Trudeau, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Montreal Pierre Elliott Trudeau, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Montreal Pierre Elliott Trudeau?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Montreal Pierre Elliott Trudeau, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Montreal Pierre Elliott Trudeau

Полетно разписание: Монреал

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Монреал

Виж хотели в Монреал