Меню

Търсене на полети до Алтамира

Покажи филтри

Алтамира

 • Обща информация

  Официален език: Португалски
  Часова зона: UTC -3
  Валута: Реал (BRL)

 • Сред слънчевите лъчи

  Алтамира е идеалното място за хората, които не харесват студеното време. В зависимост от сезона средните температури са между 20 и 30 градуса.

 • Водопадите Круаа

  На границата на държавата и в близост до магистралата има няколко живописни водопада. Два от тях са по-малки и достатъчно безопасни, за да се забавляват децата. На по-големите може да се наслаждавате отдалеч, ако не сте свикнали с подобни природни забележителности.

 • Катедралата

  Една от най-старите и запазени сгради в града е катедралата Sagrado Coracao de Jesus. В обновената сграда са запазени оригинални стенописи.

Забележителности на Алтамира

Алтамира се намира на брега на река Шингу (Xingu), която се влива в океана. От самото начало на своето основаване през 1911 г., основният източник на печалба за гражданите е търговията, което е възможно поради близостта с реката и плодородните почви около нея.

Ако искате да прекарате вечерта си като един истински жител на Алтамира, отидете на Praca da Independencia в Rua Coronel Josе Porfirio, където можете да правите каквото пожелаете. Популярен е фитнесът на открито, който има разнообразно оборудване. След физическото усилие се отправете към вкусните ястия и питиета в местните заведения. Ако сте с деца, те няма да скучаят, заради огромната детска площадка с всякакви катерушки и люлки. Има още скейтпарк, футболни и волейболни игрища и пътеки за бягане. На сцената през уикенда се провеждат концерти, а през седмицата – традиционни танци и фитнес класове.

Близо до брега, на ул. Sete de Setembro, се намира хотел Recanto Cardoso, където можете да се отпуснете сред природата, докато ловите риба, карате кану или се наслаждавате на близкия водопад. Наоколо има обособени места за къмпинг, както и много вкусна храна.

За да опитате истинска бразилска кухня, отидете до Дом Фернанзас в Травеса Коронел Танкредо. Храната там се сервира по популярния за цялата страна начин - просто слагате в чинията си всичко, което ви хареса, и накрая плащате според теглото. Благодарение на това, имате възможност да опитате колкото се може повече местни ястия, за да решите кое ви е любимо.

Има ли специални оферти за полети до до Алтамира, на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвайте ни, за да се вдъхновите!

Мога ли да закупя застраховка, по време на резервиране на полет до до Алтамира?

Когато резервирате самолетен билет на eSky.bg, можете да закупите и различни видове застраховки, отговарящи на Вашите нужди. Благодарение на това пътуването Ви ще бъде безопасно и удобно.

Мога ли да закупя хотелско настаняване, по време на резервиране на полет до до Алтамира?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можете да се погрижите за Вашия престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

Кои авиакомпании летят до до Алтамира?

На eSky.bg ще намерите оферти за полети до до Алтамира, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на конвенционални, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата в Алтамира

Популярни авиокомпании, опериращи до Алтамира

Полетно разписание: Алтамира

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Алтамира

Виж хотели в Алтамира