Меню

Търсене на полети до Ипатинга

Покажи филтри

Ипатинга

 • Обща информация

  Официален език: Португалски
  Часова зона: UTC-3 (лято), UTC-2 (зима)
  Валута: Реал (BRL)

 • Раят на кафето

  Регионът на Ипатинга е известен с хубавото си кафе. Ако сте фенове на тази напитка, не пропускайте възможността да си вземете за у дома.

 • Уникален щат

  Minas Gerais е уникален щат. В този регион има най-много обекти, включени в списъка на ЮНЕСКО, а също така се смята за един от най-спокойните в страната.

 • Вкусна храна

  Меостните жители са известни със своите добри кулинарни умения. Отсядайки там, трябав да сте готови за типично южноамериканско пиршество. Островните продукти, които присъстват на всяка трапеза, са свинско месо, боб, ориз и банани.

Забележителности на Ипатигна

Ипатинга е град, разположен в източната част на щата Minas Gerais, в югоизточната част на Бразилия. Това е голям град с население около 250 хиляди души. Старите традицията и местната култура все ощу се пазят в Ипатинга, което се вижда в различните занаяти, практикувани до днес.

Градът привлича с многото си възможности за прекарване на свободно време навън. Отидете в парк Ipanema, където ще видите езерце, очарователни мостове и фарове, придаващи приятна атмосфера.

Друго интересно място е откритият аквапарк – Faisao Resort Acqua Park. Има фонтани, пързалки и басейни с различна размери. Там ще намерите също сергии с храна и студени напитки. В града ще намерите и парка Ipatinga, който е нещо като научен музей на открито. Той е отворен всеки ден от осем сутринта до шест часа следобед, освен в неделя, когато не работи.

Още едно място, което ще ви доближи до природата, е Clube Parque das Cachoeiras. Там тече живописен водопад, има алеи, по които можете да се разхождате, заобиколени от екзотичната природа.

Хапва ви се нещо вкусно? В града ще намерите много заведения за хранене. Сред тях, препоръчани от туристите и местните жители, можем да отличим например Buoni Amici, където ще намерите страхотна паста. Ако искате вечеря в местен стил, отидете в Dona Conceicao. Друг много добър ресторант е Pecado da Carne в търговския център Vale Do Aco. Ако не си представяте вечеря в Бразилия без типичното месо на скара, посетете Horto Grill.

Полезна информация за летищата в Ипатинга

Популярни авиокомпании, опериращи до Ипатинга

Полетно разписание: Ипатинга

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Ипатинга

Виж хотели в Ипатинга