Меню

Търсене на полети до Лондрина

Покажи филтри

Лондрина

 • Обща информация

  Официален език: Португалски
  Часова зона: UTC-3 (лято), UTC-2 (зима)
  Валута: Реал (BRL)

 • Селскостопански град

  Въпреки че Лондрина е голям град, селското стопанство все още е силно застъпено. Освен с отглеждането на кафе, районът е известен с добива на царевица, зърно, памук, ядки, ориз и захарна тръстика.

 • Трасето на Сена

  Автомобилното трасе е част от състезанието на бразилската формула. Там можете да се нагледате на бързи и нови коли.

 • Езерото Игапо

  Това голямо езеро е популярно сред любителите на моторните спортове и природата. В парковете край езерото Игапо има хиляди километри пътеки за разходка. 

Забележителности на Лондрина

Първите заселници на този южнобразилски град пристигат от Великобритания. Официално той е основан през 1930 г. от група имигранти от Япония и Германия. Името на града в буквален превод означава "малкият Лондон". Лондрина бързо се е превръща в културна, политическа и икономическа столица на региона. С течение на времето пристигат още имигранти и от други части на Европа.

Можете да посетите светилището Gracas Schoenstatt, макар и не по религиозни причини. Това е прекрасен малък храм със зелен площад, заобиколен от жилищни блокове. Гледката е впечатляваща, благодарение на факта, че през по-голямата част от годината сградата е покрита с бръшлян. Друго интересно място е площадът Tomi Nakagawa, посветен на имигрантите от Япония. За повечето туристи наличието на източната архитектура в Бразилия въздейства изненадващо.

Нощният живот определено е силна страна на Лондрина. В клуб Kingdom 2800 на Avenida Higienopolis можете да танцувате цяла нощ. Ако предпочитате рок музиката, на сцената на Vitrola Bar на същата улица често има местни музиканти, които свирят на живо. Ако пък сте любители на разговорите на по чашка, отидете в Deck Bar Londrina на ул. Espirito Santo. В отворения бар от дърво и тухли към питието ще ви сервират вкусни мезета.

Огромният пазар Шангрила на ул. Visconde de Maua в район Шангрила е мястото, където местните правят ежедневните си покупки. Последвайте техния пример и напазарувайте бразилски ядки, подправки, сладка, бижута и други интересни дреболийки.

Има ли специални оферти за полети до до Лондрина, на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвайте ни, за да се вдъхновите!

Мога ли да закупя застраховка, по време на резервиране на полет до до Лондрина?

Когато резервирате самолетен билет на eSky.bg, можете да закупите и различни видове застраховки, отговарящи на Вашите нужди. Благодарение на това пътуването Ви ще бъде безопасно и удобно.

Мога ли да закупя хотелско настаняване, по време на резервиране на полет до до Лондрина?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можете да се погрижите за Вашия престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

Кои авиакомпании летят до до Лондрина?

На eSky.bg ще намерите оферти за полети до до Лондрина, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на конвенционални, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата в Лондрина

Популярни авиокомпании, опериращи до Лондрина

Полетно разписание: Лондрина

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Лондрина

Виж хотели в Лондрина