Меню

Търсене на полети до Пукалпа

Покажи филтри

Пукалпа

 • Обща информация

  Официален език: Испански, кечуа, аймара
  Часова зона: UTC -5
  Валута: Сол (PEN)

 • Снимка с анаконда

  В града има животински парк, в който можете да се доближите на доста къси разстояния от животните. Така например можете да нахраните тукан, да си направите снимка с анаконда и дори да пипнете крокодил. Разбира се, всичко това се случва под надзора на персонала на парка.

 • Напред към джунглата

  Пукалпа е чудесна отправна точка, ако искате да посетите джунглата на Амазония. Реката Ucayali, минаваща покрай града, може да стане вашата отправна точка към водите на Амазония.

 • Оригинални закуски

  Пукалпа, както и други градове в Перу, предлага някои типични закуски, за които вероятно не сте и предполагали. Сред тях са бръмбарите, месото от костенурка и от тапир.

Забележителности на Пукалпа

Пукалпа се намира в североизточната част на Перу, столицата на департамента Укаяли и провинция Коронел Портило, и на левия бряг на река Ucayali.

Може да стигнете до тази дестинация по различни начини - въздух, земя и дори вода. Най-близкото летище е Aeropuerto Internacional Capitan FAP David Abensur Rengifo. Намира се близо до града и обслужва вътрешни полети в рамките на Перу, предимно до столицата.

Популярен начин за придвижване из града е мототаксито. Това е превозно средство на три колела, което в повечето случаи побира не повече от един пътник. Около града се движат още и т.нар. Collectivos - частни автомобили, чиито собствениците качват пътници срещу малка такса, зависеща от дистанцията. Но имайте предвид, че водачите на тези автомобили качват възможно най-много хора, дори повече от местата, затова може да е доста претъпкано. Ако обичате да се движите, разходете се из Стария град, който е сравнително малък и спокойно можете да обиколите пеша.

Ако сте с деца, градската зоологическа градина е чудесен избор. Там малчуганите могат да хранят животните и да ги видят отблизо, което има не само образователен характер, но и със сигурност ще им остане незабравим спомен. Не пропускайте и историческата част на градината.

На около пет километра от града се намира езерото Yarinacocha. Това е добър вариант за еднодневна екскурзия. Можете да се отпуснете и да вечеряте край брега. Опитните пътешественици препоръчват ресторант, специализиран в перуанската кухня, затова добавете и такъв в списъка си.

✔️ Има ли специални оферти за полети до Пукалпа на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет до Пукалпа, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет до Пукалпа, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят до Пукалпа?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети до Пукалпа, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата в Пукалпа

Популярни авиокомпании, опериращи до Пукалпа

Полетно разписание: Пукалпа

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Пукалпа

Виж хотели в Пукалпа