Меню

Търсене на полети от Beirut Rafic Hariri до Rhodes Diagoras

Покажи филтри

Родос

 • Обща информация

  Официален език: Гръцки
  Часова зона: UTC+3 (лято), UTC+2 (зима)
  Валута: Евро (EUR)

 • Линдос

  Смята се, че именно в Линдос Хубавата Елена от Троя е потърсила убежище. След Родос, който е главен административния и финансов център, Линдос е вторият по големина град на острова. Там се намира Акрополът на Атина Линдия, построен през II век пр. Хр.

 • Долината на пеперудите

  Западният бряг на Родос е известен като Долината на пеперудите. Всяка година между юни и септември, тигрови пеперуди покриват долината, превръщайки я в приказно красив килим от цветове.

 • Природен парк Родини

  Само на 3 км от Родос, по магистралата към Линдос, се намира паркът Родини, чийто идиличен пейзаж от водни лилии, мостчета и дълголетни дървета, ще ви накарат да забравите къде точно се намирате.

Забележителности на Родос

Родос е един от най-големите и популярни гръцки острови. Неговите археологически останки разказват по увлекателен начин истории за богове и свръхестествени създания. Там се е намирало едно от седемте архитектурни чудеса на Древния свят – статуята на бог Хелиос, който е покровител на острова.

Безспорно Родос привлича туристите с комбинация от чисти плажове и кристални средиземноморско сини води. Над 40 плажа – каменисти, чакълени или пясъчни примамват посетители всяка година.

Старият град на Родос е сред най-добре запазените средновековни комплекси в цяла Европа. Тесните улички, средновековните църкви и мостове формират една сякаш отдавна забравена атмосфера, която отново оживява, докато се разхождате. Там се намира и дворецът на Великия Магистър или Родоската крепост. Това е отбранително съоръжение, което е служило на рицарите Хоспиталиери, за да отбранят острова от нашествениците през 15 век.

Специалитети на местната кухня са охлюви с лук, зехтин и домати; кюфтета от октопод; аспержи със сос; паста и всякаква местна риба, приготвена с подправки, лук и зехтин.

✔️ Има ли специални оферти за полети Beirut Rafic Hariri Rhodes Diagoras на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Beirut Rafic Hariri Rhodes Diagoras, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Beirut Rafic Hariri Rhodes Diagoras, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Beirut Rafic Hariri Rhodes Diagoras?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Beirut Rafic Hariri Rhodes Diagoras, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полетно разписание:

Бейрут Родос

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Родос

Виж хотели в Родос