Меню

Търсене на полети от Cardiff Airport

Покажи филтри

Cardiff Airport

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC+1 (лято), UTC+0 (зима)
  Валута: Паунд (GBP)

 • Шопинг

  Кардиф е една от най-добрите дестинации за пазаруване в Обединеното кралство. Известен е като „градът на пазарите“, защото разполага с шест закрити пазара във викториански стил, както и с модерния търговски център „Св. Дейвид“.

 • Червеният замък

  Смесицата от готика и викториански стил придават особено очарование на този замък, който сякаш е излязъл от средновековна приказка. Той всъщност е построен едва през XIX век от изключително взискателен местен богаташ като негов аристократичен дом, а днес функционира като музей.

 • Водни спортове

  В рамките на залива Кардиф се намира Международното водно селище, което няколко пъти е отличавано за добрите си водни атракции. Рафтинг, каране на каяк, сърфиране са само малката част от предлаганите активности за хората, търсещи адреналин.

Забележителности на Кардиф

Столицата на Уелс отдавна е известна като притегателно място за феновете на футбола и ръгбито в Обединеното кралство. Едноименният замък Кардиф е символът на града. Около него вече повече от 2000 г. кипи живот – бил е база на римските войници, рицари са се събирали там, а по-късно във времето е превърнат в романтичен замък. Понякога в него се организират празненства в уелски стил с типичната храна, напитки и музика, които връщат посетителите в XV век.

Под покрива на Националния музей на Кардиф е събрано изкуство и история за период от 500 години. Всичко от скелети на динозаври до картини може да се види безплатно. Районът около залива Кардиф е бил зает от складове, но в днешно време е превзет от всякакви ресторанти, барове, хотели, офиси, театри, спортни игрища и паркове. Отличаваща се е сградата, построена от червени тухли „Пиерик“, в която сега се помещава историческа изложба, свързана с миналото на града.

Националният музей „Св. Фегънс“ е един от най-големите етнографски музеи на открито в Европа. Повече от 40 сгради, датиращи от различни периоди са издигнати в рамките на музея: домове, ферми, работилници, мелница, градини, както и различни машини, костюми и предмети допълват цялостната картина.

✔️ Има ли специални оферти за полети Cardiff Airport на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Cardiff Airport, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Cardiff Airport, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Cardiff Airport?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Cardiff Airport, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Cardiff Airport

Полетно разписание: Кардиф