Меню

Търсене на полети от Diyawanna Oya Seaplane Base

Покажи филтри

Diyawanna Oya Seaplane Base

 • Обща информация

  Официален език: Синхалски, тамилски
  Часова зона: UTC +5.5
  Валута: Рупия (LKR)

 • Буда навсякъде

  Будисткият храм "Гангарамая" е храмов комплекс от няколко части, включително библиотека, музей и изложбена зала с подаръци, получени от благодарните на Буда през годините. В Гангарамая навсякъде ще видите фигури на Буда от камък, бяла пластмаса и злато.

 • Езерото Бейра

  В сърцето на Коломбо се намира езерото Бейра. По средата му има малък остров, на който е построено светилището Симамалака. През колониалната епоха езерото се е свързвало с океана посредством канали, които са използвани за транспортиране на стоки. Днес е спокойно място за почивка.

 • Сладолед на всяка крачка

  Жегата в Коломбо може да бъде непоносима, затова се възползвайте от някоя от многото рикши със сладолед, които обикалят улиците.

Забележителности на Коломбо

Столицата на острова на подправките, както Шри Ланка е известна, е наречена Коломбо от португалците. Смята се, че името означава „пристанище на река Келани“. Контрастът в Коломбо е лесно забележим – луксозни имения, красиви градини, изискани заведения и търговски центрове със скъпи марки, се преливат с изникнали от само себе си квартали, претоварени пътища и открити пазари.

Въпреки малките си размери, столицата на Шри Ланка предлага на своите посетители разнообразни активности: разходка с тук-тук, хапване на традиционно „коту“, игра на голф или пиене на чай в колониална къща с изглед към Индийския океан. Пазаруване от пазара Пета ще ви потопи в типичната енергична и цветна обстановка за града – магазини, сергии, амбулантни търговци предлагат очаквани и неочаквани неща.

Голяма деветметрова статуя на Буда от камък, посреща с енигматична усмивка посетителите на най-важната културна институция в Шри Ланка – Националният музей. Там са събрани експонати от различни периоди на страната: дърворезби, статуи, оръжия, картини, дрехи, бижута и др.

Galle Face Green e голям крайбрежен парк с дълга история. Холандците са освободили територия покрай морето, за да разположат оръдията си там. Днес обаче мястото се е превърнало в любимо за срещи, спортни дейности, състезания с хвърчила и семейни неделни обеди.

✔️ Има ли специални оферти за полети Diyawanna Oya Seaplane Base на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Diyawanna Oya Seaplane Base, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Diyawanna Oya Seaplane Base, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиокомпании летят Diyawanna Oya Seaplane Base?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Diyawanna Oya Seaplane Base, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.