Меню

Търсене на полети от Eindhoven Airport до Летище Бургас

Покажи филтри

Бургас

 • Обща информация

  Официален език: Български
  Часова зона: UTC+3 (лято), UTC+2 (зима)
  Валута: Лев (BGN)

 • Морска градина

  Разположена точно над централния градски плаж, Морската градина на Бургас е основна забележителност на града. С красивата си растителност, множество скулптури и възможности за забавление, това е едно от най-приятните и интересни кътчета на града.  

 • Култура

  До бургаската култура можете да се докоснете в някой от градските музеи – исторически, археологически, етнографски и природонаучен; в различните театри, културни домове, опера и множество художествени галерии.  

 • Spirit of Burgas

  „Духът на Бургас“ е ежегоден музикален фестивал, превърнал се през последните години в един от най-популярните в Европа. На сцената му са се качвали имена като Моби, Лефтфилд, Продиджи, Хуан Алварес, Армин Ван Бюрен, Марк Найт, Фед ле Гранд и др.

Забележителности на Бургас

Бургас е четвъртият по големина български град и основен икономически, транспортен и образователен център на Югоизточна България. Разположен на черноморския бряг, градът е дом на най-голямото пристанище и второто по натовареност летище в страната.

За повечето туристи, Бургас е междинна спирка към известните черноморски курорти, като Поморие, Несебър, Слънчев Бряг, Св. Влас и Обзор на север и Созопол, Дюни, Приморско, Китен, Лозенец, Ахтопол и Синеморец на юг. Но ако все пак решите да поостанете, ще откриете, че Бургас е един интересен град – красив, енергичен и спретнат, с широк пешеходен център, великолепна морска градина, богата история и интересни музеи.

Над 260 сгради в града са обявени за културни паметници на страната, като по-голямата част от тях се намират в близост до пешеходната градска зона.

В града има доста изгодни хотели, както и едни от най-добрите ресторанти в този регион. През последните години градът стана известен с фестивала Spirit of Burgаs, приветстващ фенове на качествената музика от цяла Европа, както и с редица други фестивали като Бургас Блус и Джаз фест, Бургас и морето и др.

Със своите защитени природни местности и езера, Бургас е притегателен център и за любителите на природата. Тук можете да наблюдавате огромно разнообразие от птици по всяко време на годината. 

✔️ Има ли специални оферти за полети Eindhoven Airport Летище Бургас на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Eindhoven Airport Летище Бургас, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Eindhoven Airport Летище Бургас, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Eindhoven Airport Летище Бургас?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Eindhoven Airport Летище Бургас, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании по маршрут Eindhoven Airport - Летище Бургас

Полетно разписание:

Айндховен Бургас

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Бургас

Виж хотели в Бургас