Меню

Търсене на полети от Fort Lauderdale–Hollywood Intl Airport

Покажи филтри

Fort Lauderdale–Hollywood Intl Airport

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-4 (лято), UTC-5 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Музеят на античните автомобили

  Музеят се фокусира върху автомобилите от периода преди двете световни войни, като освен цели такива са изложени и отделни части, за да се проследи развитието на автомобилната индустрия.

 • Евърглейдс парк

  Ваканционният парк Евърглейдс е място, където често телевизия Animal Planet снима серии на свои предавания, свързани с алигаторите. Колкото и странно да звучи, там дори се организират тематични детски рождени дни, училищни лагери и посещения.

 • Разходка с лодка

  Каналите на Форт Лодърдейл предразполагат към наличието на подобна атракция, а именно организирани разходки с гондоли. Местните водачи познават добре флората и фауната на курорта и ще ви разкажат интересни истории.

   

Забалежителности на Форт Лодърдейл

Форт Лодърдейл е очарователен микс от красиви пейзажи и атракции, подходящи за малки и големи, който ще пасне на плановете за пътешествие на двойките, семействата и соло пътешествениците. Разположен на атлантическото крайбрежие и на 37 км северно от Маями, този курортен тип град напомня на Венеция със своите канали. Градчето възниква през 19-ти век и започва да се развива като курорт през 30-те години на 20-ти век.

Плажовете са най-привлекателната част от Форт Лодърдейл. Пролетната ваканция е времето, когато те започват да се изпълват с хора. Крайбрежният булевард е пълен с хотели, магазини и ресторанти, но не липсват и зони за пешеходци и спортуващи.

Къщата-музей Бонет е включена в националния списък с исторически забележителности на САЩ. Домът и прилежащите му градини са пример за старинна архитектура, характерна за Флорида. Цялостният ѝ вид наподобява някогашните плантации, а в нея се съхраняват произведения на изкуството и вещи на бившите собственици на къщата.

Държавният парк Hugh Taylor Birch се намира до Атлантическия океан и ако обичате дивата природа, не трябва да пропускате шанса да го посетите. Паркът е дом на огромен брой местни видове, като костенурките, блатните зайци и над 200 вида птици. Освен пешеходни пътеки, които са идеални за разходки или колоездене, има плажна зона, както и лагуна с прясна вода, която се простира на повече от три километра.

✔️ Има ли специални оферти за полети Fort Lauderdale–Hollywood Intl Airport на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Fort Lauderdale–Hollywood Intl Airport, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Fort Lauderdale–Hollywood Intl Airport, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Fort Lauderdale–Hollywood Intl Airport?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Fort Lauderdale–Hollywood Intl Airport, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Fort Lauderdale–Hollywood Intl Airport

Полетно разписание: Форт Лодърдейл