Меню

Търсене на полети от Innsbruck Kranebitten

Покажи филтри

Kranebitten

 • Обща информация

  Официален език: Немски
  Часова зона: UTC+2 (лято), UTC+1 (зима)
  Валута: Евро (EUR)

 • Светът на Сваровски

  Независимо дали харесвате марката или просто бляскави неща, Светът на Сваровски ще ви впечатли още с външната скулптура на лице-водопад. Вътре в самия музей ще видите специално подбрана селекция от произведения на бижутери-дизайнери.

 • Златният покрив

  Сградата със златния покрив е една от фото-емблемите на Стария град на Инсбрук. Построена е около 1500 г. в чест на император Максимилиан. Златният покрив всъщност покрива балкона на императора и е направен от медни нишки.

 • Улица Мария Терезия

  Това е главната търговска улица на Инсбрук, простираща се от Триумфалната арка до Стария град, като част от нея е пешеходна. Това е мястото, където може да се разхождате сред магазини, кафенета, барове и ресторанти, опитвайки тиролски гозби и пазарувайки си сувенири за спомен. 

Забележителности на Инсбрук

Инсбрук е една от най-популярните дестинации на Австрия през цялата година. Дотам можете да стигнете с полет с прекачване през Виена или Франкфурт. Повечето от известните забележителности са разположени в близост до Стария град на Инсбрук. Но в която и част от града да се разхождате, навсякъде ще сте заобиколени от красиви планини. Вече повече от 500 години Старият град е събирателно място както за туристите, така и за местните жители. Всички детайли на средновековните сгради се пазят и реставрират внимателно, за да може разходката, обядът и пазара ви да бъдат след неповторима атмосфера.

Едно от нещата, които задължително трябва да направите, е да се разходите с лифта Innsbrucker Nordkette до най-големия природен парк на Австрия – Nordkette. Цялото пътуване до парка трае около 20 мин., като на няколко места има спирки, където можете да слезете и да се разходите. Пригответе се за приказни пейзажи и безброй снимки.

Замъкът Амбрас (Ambras) e най-посещаваната забележителност в района около Инсбрук. Този ренесансов архитектурен шедьовър е бил дом на ерхерцог Фердинанд II Хабсбургски. Замъкът е разположен близо до южната част на Инсбрук и до там можете да стигнете с трамвай и автобус. Най-известна и впечатляваща част от двореца е Испанската зала, която днес е домакин на класически концерти. Ще видите също и колекция от оръжия, доспехи и произведения на изкуството. Можете да запазите билети през интернет.

Друга впечатляваща сграда е Императорският дворец Hofburg. Построен през 1400 г., той се отличава с бяла фасада, зелени кули и красив интериор. В днешно време Hofburg е разделен на пет музея, които се струва да посетите, защото по този начин неусетно ще се докоснете и ще научите за най-важните неща от културата, изкуството и бита на хората и кралските особи от региона. Билетите за деца са безплатни за тази забележителност. Към него спада и едноименната градина или Hofgarten. През годините градината изглежда по различни начини, като днес включва няколко езерца, ресторант и увеселителна зона.

Катедралата Сейнт Джеймс със своя бароков стил и готическата Hofkirche са най-забележителните религиозни сгради на Инсбрук. Разгледайте интериора на тези два храма, за да се насладите на изящните художествени елементи, запазили духа на времето, в което са сътворени. 

✔️ Има ли специални оферти за полети Innsbruck Kranebitten на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Innsbruck Kranebitten, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Innsbruck Kranebitten, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Innsbruck Kranebitten?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Innsbruck Kranebitten, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Innsbruck Kranebitten

Полетно разписание: Инсбрук