Меню

Търсене на полети от Ню Йорк, Джон Кенеди

Покажи филтри

Джон Кенеди

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-4 (лято), UTC-5 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Ню Йорк за един ден

  Най-вероятно един живот няма да ви стигне, за да обходите абсолютно целия Ню Йорк, имайки предвид, че трябва да работите и спите по 8 часа. Но в Куинс има умален и много подробен модел на града, наречен Панорама на Ню Йорк, който е с големина от 867 кв. м. Възможно е да осиновите обект по избор срещу сумата от 50 долара месечно. Макетът се актуализира детайлно и периодично.

 • Водна разходка

  Водната разходка с корабче около Манхатън е необичаен начин да разгледате някои от основните забележителности на Голямата ябълка. Виждат се Статуята на свободата, Бруклинският мост, сградата на ООН и други значими здания.

 • Музей за всеки

  Американският природонаучен музей е място, където спокойно може да прекарате цял ден. Експозициите му са увлекателно разпределени и аранжирани, така че да зарадват малки и големи, както и тези , които не са фенове на природните науки. Тиранозавърът Рекс е сред най-известните експонати.

Забележителности на Ню Йорк

Ню Йорк е „градът, който никога не спи“, „Голямата ябълка“, „бетонна джунгла“, финансова и модна столица от световна величина, Лейди Либърти, безкраен низ от огледални небостъргачи и също толкова безкрайни задръствания между тях – това са само част от асоциациите, които мегаполисът предизвиква на фона на емблематичната песен на Франк Синатра.

Едно от емблематичните места в Ню Йорк, което се снима често в американските филми е Сентрал парк. Там човек лесно може да изгуби цял ден, обикаляйки алеите между езерца, беседки и обитатели като катерици, птици и патици, които са привикнали към хората. Паркът е предпочитано място за групови кръжоци на открито и спортни мероприятия.

Друг незаменим символ на мегаполиса е Емпайър Стейт билдинг. Тайната зад магията на небостъргача се крие в това да се изкачите до 86-я му етаж вечер, когато от площадката му се виждат милиони светлини. Срещу допълнително заплащане, старовремски асансьор може да ви отведе до стъкления купол, който е на още по-голяма височина. Бонус към изживяването е, че там няма толкова много посетители.

Мястото, което буквално е залято от реклама целогодишно е Тайм скуеър. Хилядите светлини, знаци и надписи могат да зашеметят туристите, в случай че не са достатъчно съсредоточени върху това да не се изгубят сред тълпата от хора, която сякаш никога не стихва. Почитателите на театъра, операта и балета, трябва задължително да посетят някое представление на Бродуей.

✔️ Има ли специални оферти за полети Ню Йорк, Джон Кенеди на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Ню Йорк, Джон Кенеди, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Ню Йорк, Джон Кенеди, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Ню Йорк, Джон Кенеди?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Ню Йорк, Джон Кенеди, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Ню Йорк, Джон Кенеди

Полетно разписание: Ню Йорк