Меню

Търсене на полети от Londrina Jose Richa

Покажи филтри

Jose Richa

 • Обща информация

  Официален език: Португалски
  Часова зона: UTC-3 (лято), UTC-2 (зима)
  Валута: Реал (BRL)

 • Селскостопански град

  Въпреки че Лондрина е голям град, селското стопанство все още е силно застъпено. Освен с отглеждането на кафе, районът е известен с добива на царевица, зърно, памук, ядки, ориз и захарна тръстика.

 • Трасето на Сена

  Автомобилното трасе е част от състезанието на бразилската формула. Там можете да се нагледате на бързи и нови коли.

 • Езерото Игапо

  Това голямо езеро е популярно сред любителите на моторните спортове и природата. В парковете край езерото Игапо има хиляди километри пътеки за разходка. 

Забележителности на Лондрина

Първите заселници на този южнобразилски град пристигат от Великобритания. Официално той е основан през 1930 г. от група имигранти от Япония и Германия. Името на града в буквален превод означава "малкият Лондон". Лондрина бързо се е превръща в културна, политическа и икономическа столица на региона. С течение на времето пристигат още имигранти и от други части на Европа.

Можете да посетите светилището Gracas Schoenstatt, макар и не по религиозни причини. Това е прекрасен малък храм със зелен площад, заобиколен от жилищни блокове. Гледката е впечатляваща, благодарение на факта, че през по-голямата част от годината сградата е покрита с бръшлян. Друго интересно място е площадът Tomi Nakagawa, посветен на имигрантите от Япония. За повечето туристи наличието на източната архитектура в Бразилия въздейства изненадващо.

Нощният живот определено е силна страна на Лондрина. В клуб Kingdom 2800 на Avenida Higienopolis можете да танцувате цяла нощ. Ако предпочитате рок музиката, на сцената на Vitrola Bar на същата улица често има местни музиканти, които свирят на живо. Ако пък сте любители на разговорите на по чашка, отидете в Deck Bar Londrina на ул. Espirito Santo. В отворения бар от дърво и тухли към питието ще ви сервират вкусни мезета.

Огромният пазар Шангрила на ул. Visconde de Maua в район Шангрила е мястото, където местните правят ежедневните си покупки. Последвайте техния пример и напазарувайте бразилски ядки, подправки, сладка, бижута и други интересни дреболийки.

✔️ Има ли специални оферти за полети Londrina Jose Richa на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Londrina Jose Richa, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Londrina Jose Richa, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Londrina Jose Richa?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Londrina Jose Richa, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Londrina Jose Richa

Полетно разписание: Лондрина