Меню

Търсене на полети от Leipzig Halle до Mykonos Airport

Покажи филтри

Миконос

 • Обща информация

  Официален език: Гръцки
  Часова зона: UTC+3 (лято), UTC+2 (зима)
  Валута: Евро (EUR)

 • Ана Мера

  Селцето Ана Мера се намира в близост до манастира Панагиа Турлиани. Там се съхранява колекция от византийски артефакти, а наоколо има ресторантчета и магазини за сувенири.

 • Делос

  Малкият скалист о-в Делос се намира съвсем близо до Миконос. Древногръцките митове разказват, че това е родното място на Аполон и Артемида. Сред забележителностите, които Делос пази са Терасата на лъвовете, къщата а Клеопатра и домът на Дионис.

 • Пеликанът Петрос

  Пеликанът Петрос е неразделна част от Миконос и с право се е превърнал в негов талисман. Той се разхожда спокойно, като пълноправен жител около пристанището и уличките около него.

Забележителности на Миконос

Миконос е една от най-привлекателните парти дестинации на гръцките острови. Главният град Хора е идиличен пейзаж от тесни улици и бели къщи. Освен плажни ивици, музика и коктейли, разходката из Миконос ще обогати и туристическите души, които искат да научат и видят нещо ново и интересно.

Малката Венеция е най-романтичният квартал в Хора. Елегантните, старинни къщи, нежно заливани от водите на Егейско море, не веднъж са очаровали пътешествениците.

Вятърните мелници са характерните черти от пейзажа в Миконос. Заради силуета си, се забелязват отдалеч. Концентрирани са предимно в Хора, но и около Алевкантра. В миналото активно са се използвали от населението, а днес са само символ.

Музеите на Миконос не са за пренебрегване. Фолклорният музей се състои от три къщи, датиращи от 18-ти век, Археологическият музей и Музеят на егейското военноморско изкуство ще ви разкрият тайните на древногръцката и византийска култура.

Плажовете на Миконос са най-привлекателната част от ваканцията на острова. Повечето от тях са доста претъпкани през летния сезон. Затова може внимателно да разпитате местните за някое по-некомерсиално кътче.

✔️ Има ли специални оферти за полети Leipzig Halle Mykonos Airport на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Leipzig Halle Mykonos Airport, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Leipzig Halle Mykonos Airport, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Leipzig Halle Mykonos Airport?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Leipzig Halle Mykonos Airport, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полетно разписание:

Лайпциг Миконос

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Миконос

Виж хотели в Миконос