Меню

Търсене на полети от Porto Velho Jorge Teixeira

Покажи филтри

Jorge Teixeira

 • Обща информация

  Официален език: Португалски
  Часова зона: UTC -4
  Валута: Реал (BRL)

 • Боливия на една ръка разстояние

  Порто Вельо е единствената щатска столица в Бразилия, която директно граничи с друга държава. Градът е разположен на западната граница с Боливия. 

 • Градът на Трите Марии

  Заради своята популярност, трите водни танка са наричани от местните още „трите Марии“. От там идва и прякорът на Порто Вельо – „градът на трите Марии“.

   

 • За любителите на природата

  Около Порто Вельо има няколко национални парка и резервата. Важно е да се знае, че града е на границата с Амазония – тропическата горя с най-голямо изобилие от растения на земята.

Забележителности на Порто Вельо

Порто Вельо е столицата на бразилския щат Рондония. Това е най-големият град в региона с население над 400 000 души. Известен е с това, че по средата на 20-ти век там е открито злато. Най-добрият начин да пътувате около Порто Вельо е с кола под наем.

Малката крайбрежна улица Beira Rio край река Мадейра има множество барове, в които спокойно може да седнете и да наблюдавате залеза и водата. На централно място се забелязват трите танка, съхраняващи вода за нуждите на града. Всеки от тях има капацитет от 200 литра. С времето те са се превърнали в част от урбанистичния пейзаж.

Наоколо има и доста ресторанти. Там ще намерите San Gennaro (на улица Duque de Caxias № 568), който е страхотна идея за семейства с деца, защото сервира пица, картофки и други харесвани от децата неща. Друг вариант е ресторант Celeiro, където може да опитате местна бразилска кухня.

Ако си падате по изкуството, посетете Домът на културата , където са изложени произведения на местни творци. Друго местно, което трябва да опитате, са разбира се хранителните продукти. Всяка неделя на пазара ще намерите пресни зеленчуци, плодове и подправки. Не се чудете как ще ги използвате, местните веднага ще ви дадат съвети.

Като типичен бразилски град, Порто Вельо полудява покрай карнавала. Улиците му се пълнят с безброй цветни украси. Това е идеалният момент да научите самба, защото всеки на улицата ще ви показва стъпките с усмивка.

✔️ Има ли специални оферти за полети Porto Velho Jorge Teixeira на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Porto Velho Jorge Teixeira, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Porto Velho Jorge Teixeira, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят Porto Velho Jorge Teixeira?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Porto Velho Jorge Teixeira, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Porto Velho Jorge Teixeira

Полетно разписание: Порто Вельо