Меню

Търсене на полети от Валенсия Манинсес

Покажи филтри

Манисес

 • Обща информация

  Официален език: Испански
  Часова зона: UTC+2 (лято), UTC+1 (зима)
  Валута: Евро (EUR)

 • Музеи

  Избор от 34 музея излага на показ богата градска история, култура, архитектура... Валенсия от XVIII в. в Музея на керамиката, копринено наследство в Музея на коприната, наука и технологии в невероятния научен музей... и още много интригуващи часове ви очакват в градските музеи. 

 • Копринената борса

  Потопете се в един от най-големите европейски пазари, Mercado Central, разположен в бижуто на пре-модернистичната архитектура, и влезте в един от най-емблематичните примери на готическа архитектура в Европа, Lonja de la Seda, обявен за световно културно наследство от ЮНЕСКО. 

 • Яхтено пристанище и плажове

  Крайбрежната част е една от най-важните забележителности на града, не само заради събитията, които се провеждат постоянно там, но и поради уникалните сгради, магазините, ресторантите с прекрасни гледки и детския парк. 

Забележителности на Валенсия

Разположена на крайбрежието на Средиземно море, Валенсия посреща своите гости с красиви плажове, уютни хотели и обслужване на високо ниво. Подобно на повечето крайбрежни испански градове, и тук не липсват културните и исторически забележителности. Градът е създаден като римска колония през 137 г. пр.н.е., а по-късно е управляван от маврите, вестготите и арабите.

Един от архитектурните шедьоври и символ на Валенсия е готическата градска катедрала, построена през далечната 1262 година. Не трябва да подминавате и прочутата осмоъгълна часовникова кула „Мигелете“. Сериозен интерес за туристите представлява и старинния пазар в центъра на града. Ултрамодерният планетариум, множеството църкви от различни епохи и парка „Град на изкуството и науката“ са места, на които също трябва да се отбиете.

Плажната ивица във Валенсия определено ще ви допадне. Ситният пясък, чистото море и много горещи емоции със сигурност ще съпътстват вашата почивка. През деня можете да се разхладите с леден коктейл на някой от множеството плажни барове. След залез слънце купонът тук продължава. Дискотеките на крайбрежната алея са буквално през 200 метра, а край морето почти всяка вечер се провеждат плажни партита.

✔️ Има ли специални оферти за полети Валенсия Манинсес на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет Валенсия Манинсес, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет Валенсия Манинсес, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиокомпании летят Валенсия Манинсес?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети Валенсия Манинсес, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании, опериращи Валенсия Манинсес