Меню

Търсене на полети от Бланяк

Покажи филтри

Бланяк

 • Обща информация

  Официален език: Френски
  Часова зона: UTC+2 (лято), UTC+1 (зима)
  Валута: Евро (EUR)

 • Град с важно значение

  Макар и малък град, Бланяк е важен като аерогара. Освен това, там се намира и седалището на компанията Airbus.

 • Aeroscopia

  В Бланяк се намира Музеят на авиацията. Тук можете да видите не само примери за самолети, които са летяли в миналото, но и да научите много интересни факти за този вид превозни средства.

 • Открийте нови вкусове

  За любителите на виното препоръчваме TiboVino, които организират курсове по сомелиерство. Ще се запознаете с местните сортове и ще се научите как да ги различавате.

Забележителности на Бланяк

Бланяк спада към региона Окситания, южна Франция. Той се намира на няколко километра от Тулуза и на около 150 км от границата с Испания. Много туристи ограничават присъствието си в града само до кацането им на близкото летище. Аерогара Тулуза-Бланяк е доста популярна и всяка година обслужва над 5 млн. пътници, повечето от които обикновено се отправят към близката столица на региона – Тулуза. Преди и вие да последвате примера им, отделете си поне един ден, за да разгледате Бланяк. Това е очарователен, френски град, който със сигурност си заслужава да бъде посетен.

Отидете на разходка, за да почувствате атмосферата и спокойствието, характерни за тази част на Франция. Сградите са доста ниски, тревните площи са чисти, а около тях има много зеленина. Ако искате да почивате в парк, изберете например Park Odyssud в Avenue du Parc. Има езеро с малък остров в средата, както и растения, в чийто растеж хората се намесват само в малка степен, благодарение на което ще се почувствате още по-близо до природата. До парка има кметство и читалище.

Ако сте фен на велосипедни пътувания или по-дълги разходки, тогава покрайнините на града са точно за вас. Base de sport et loisirs des Quinze sols представлява огромна зелена площ, с добре поддържани пътеки, пейки, детска площадка и езеро. През града преминава и река, носеща името на областта, в която се намира – Garonna.

Съвсем естествено, местните французи се гордеят с кухнята си и ще ви препоръчат ресторантите с традиционни ястия. Вие разбира се, би трябвало да им се доверите напълно. 

Има ли специални оферти за полети до от Бланяк, на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвайте ни, за да се вдъхновите!

Мога ли да закупя застраховка, по време на резервиране на полет до от Бланяк?

Когато резервирате самолетен билет на eSky.bg, можете да закупите и различни видове застраховки, отговарящи на Вашите нужди. Благодарение на това пътуването Ви ще бъде безопасно и удобно.

Мога ли да закупя хотелско настаняване, по време на резервиране на полет до от Бланяк?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можете да се погрижите за Вашия престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

Кои авиакомпании летят до от Бланяк?

На eSky.bg ще намерите оферти за полети до от Бланяк, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на конвенционални, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата в Бланяк

Популярни авиокомпании, опериращи от Бланяк

Полетно разписание: Бланяк