Меню

Ибиса Банкок - Търсене на полети

Покажи филтри

Банкок

  • Обща информация

    Официален език: Тайски
    Часова зона: UTC +7
    Валута: Бат (THB)

  • Парковете на Банкок

    Повече от десетина са обществените паркове на тайландската столица, благодарение на които Банкок диша. Един от тях дори е бил затвор, по-късно превърнат в магазин за продажба на изработени от затворниците продукти, а в наши дни парк.

  • Плаващите пазари

    Една от най-фотографираните забележителности на Тайланд въобще са плаващите пазари по каналите на Банкок. Те представляват всъщност търговци върху канута, обсипани с плодове, зеленчуци и местни подправки.

  • Театърът "Chalerm Krung"

    Театърът датира от 1932 г. и за времето си е бил най-модерният в цяла Азия. По-късно той е ремонтиран в крак с времето и превърнат в кино-театър, като там се провеждат филмови фестивали и събития.

Забележителности на Банкок

Шумният, цветен и пулсиращ Банкок много точно олицетворява типичната южноазиатска столица, която пази древен и уникален дух в съчетание с модерността и разнообразните туристически услуги. Това е град на контрастите, където бутиците се сливат със сергиите, храмовете с небостъргачите, а модерното облекло с монашеските роби.

Най-впечатляващата сграда в Банкок е Големият дворец, чийто блясък и пищност биха задоволили претенциите на всеки монарх. От XVIII век насам той е кралска резиденция и се използва за важни церемонии и приеми на държавни глави. Съвсем близо до него се намира храмът Wat Chetuphon, който е имал важна роля в обществения живот. Бил е аптека, а там се помещава и тайландската медицинска школа за масажи. В храма е разположена огромна статуя на полегналия Буда, инкрустирана със скъпоценни камъни. Храмът на Зората е друга свещена сграда, заемаща важно място в живота на местните. От неговия връх се разкрива чудесна гледка към града.

Някои от музеите на града са: Восъчният музей, Музеят на керамиката и грънчарството, Националният музей за изкуство и антики, Кралският музей и Националният научен музей.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Ибиса до Банкок на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Ибиса до Банкок, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Ибиса до Банкок, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиокомпании летят от Ибиса до Банкок?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Ибиса до Банкок, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата

Ибиса Банкок

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Банкок

Виж хотели в Банкок