Меню

Търсене на полети от Бирмингам до Ливърпул

Покажи филтри

Ливърпул

 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC+1 (лято), UTC+0 (зима)
  Валута: Паунд (GBP)

 • Бийтълс

  Ливърпул цени високо световноизвестната група и би било лудост да не го прави, при все че тя заема огромна част от туристическия интерес към града. Разказът за историята на Джон, Пол, Джордж и Ринго започва от Алберт Док.

 • Музеи

  Ливърпул има едни от най-впечатляващите музейни колекции в Европа. Merseyside Maritime Museum е изключително интригуващ, а в ходът му е безплатен. Музеят на Ливърпул е първият посветен на град музей във Великобритания, а този на войната се помащава в истински команден център от ВСВ. 

 • Нощен живот

  Ливърпул е град, който много се гордее със своя нощен живот, както заради многообразието му, така и заради качеството на услугите. От супер клубове до кръчми, в които пускат и кучета, лицето на нощен Ливърпул е наистина разнообразно. 

Забележителности на Ливърпул

Малко са английските градове, които са така неразривно свързани със своята утвърдена репутация, както Ливърпул. Затова градът усилено се бори да превъзмогне клишетата, които толкова дълго са били използвани, за да изчерпат неговите достойнства.

Маниакалната любов към местния футбол сериозно измества фокуса от впечатляващото културно наследство на Ливърпул. В града има повече сгради с особено архитектурно и историческо значение, отколкото във всеки друг град извън Лондон. Галериите и музеите на Ливърпул са сред едни от най-добрите в страната, а новият план за градско обновление бавно превръща центъра на града в един от най-приятните за разходка в Северна Англия.

Организираната обиколка е чудесен начин да изследвате града, независимо дали отивате за първи път или вече сте запознати с някои от забележителностите му. Обиколката с екскурзовод ще ви помогне по най-добрия начин да се докоснете до уникалната култура и наследство на Ливърпул. Градът разполага с чудесна мрежа от квалифицирани екскурзоводи. 

✔️ Има ли специални оферти за полети от Бирмингам до Ливърпул на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Бирмингам до Ливърпул, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Бирмингам до Ливърпул, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиокомпании летят от Бирмингам до Ливърпул?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Бирмингам до Ливърпул, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата

Бирмингам Ливърпул

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Ливърпул

Виж хотели в Ливърпул