Меню

Търсене на полети от Бари до Хамбург

Покажи филтри

Хамбург

 • Обща информация

  Официален език: Немски
  Часова зона: UTC+2 (лято), UTC+1 (зима)
  Валута: Евро (EUR)

 • Зеленият Хамбург

  През 2011 г. Хамбург е отличен със званието Зелена столица на Европа. През последните няколко години управата на града се опитва да защити околната среда, намалявайки въглеродните емисии и осигурявайки на гражданите си по-чисти вода и въздух.

 • Миниатюрна Страна на чудесата

  Музеят на миниатюрите в Хамбург е най-големият в света по рода си и една от основните градски атракции. Стандартният билет струва 12 евро, а детският 6 евро.

 • Град на музика и изкуство

  След Ню Йорк и Лондон, Хамбург е третият в света град, предлагащ най-много сцени за изяви. Метрополисът разполага с повече от 50 музея и над 300 театрални сцени, на които всяка вечер творци от различен произход представят изкуството си.

Забележителности на Хамбург

Хамбург е типичният немски град – горд, с достойнство и изобилстващ от градини. Смело открийте всичките му страни. Той е един от най-красивите градове в Германия, разположен в северната част на страната, той отразява скандинавския дух на съседните държави. Ще бъдете впечатлени от великолепните жилища, широките улици и зашеметяващите градски паркове.

Що се отнася до населението, Хамбург е вторият по големина град в Германия, също и най-голямото пристанище в страната. Богатата зеленина и парковете се забелязват веднага. Сред най-големите местни атракции е паркът Planten un Blomen. Той включва ботаническа градина с къща за палми и най-голямата японска градина в Европа. През летния сезон там се провеждат удивителни вечерни концерти с водни и светлинни ефекти.

Недалеч от града ще попаднете на популярния Heide Park, който е най-големият увеселителен парк в Северна Германия. Той предлага повече от 50 различни атракции, разделени на тематични светове, като Пиратски залив, Трансилвания и Този див див Запад.

Ако искате да опитате типичната немска храна, пробвайте къри вурстът. Но ако ви допада повече кухнята от по-екзотични краища на света, посетете Kailua Pokе, където имате възможност да си поръчате хавайска храна. Ако пък сте от тази категория хора, които не могат да си представят света без пица, отправете се към Uberquell, където бирата е страхотна.

Градът ще ви изненада с многобройните си лица - от Reeperbahn (един от най-известните нощни клубове в Европа), през оживения център на града, до квартала Blankenese с неговите изключителни къщи. Всяка част от Хамбург изглежда различно, но заедно създават хармонично цяло - едно изключително и оживено място, което просто трябва да посетите.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Бари до Хамбург на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Бари до Хамбург, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Бари до Хамбург, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиокомпании летят от Бари до Хамбург?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Бари до Хамбург, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата

Бари Хамбург

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Хамбург

Виж хотели в Хамбург