Меню

Търсене на полети от Себу

Покажи филтри

Себу

 • Обща информация

  Официален език: Филипински, английски
  Часова зона: UTC +8
  Валута: Песо (PHP)

 • Да плуваш с най-големите риби

  Филипинското крайбрежие се обитава от най-големите, познати до сега риби, а именно китовите акули. Местна компания гарантира възможността да плувате заедно с представители на този вид. Филипинските рибари хранят рибите, заради което те се задържат по крайбрежието и поради това занимание е целогодишно достъпно.

 • Пеперудено светилище

  Тропическият парк на Кебу е истински пеперуден рай. Заедно с многоцветните му пърхащи обитатели, ще видите различни екзотични растения. Дръжте в готовност селфи камерата си, в случай, че някоя пеперуда кацне на носа ви.

 • Национално ястие

  Националното ястие на Филипините, което ще срещнете във всички типични ресторанти е lechon или сукалче. Тази кулинарна традиция се е запазила от испанския колониален период. Обикновено свинското се хапва от цялото семейство по повод празник или друго важно събитие.

Забележителности на Себу

Атмосферата, културата, забележителностите, храната – всичко това са основателно причини да включите филипинския остров Кебу в плановете си за пътуване. Като търговски и туристически център на Филипините, той предлага доста неща, които да се видят и опитат. Именно това е първото място, където се установяват испанските завоеватели, когато откриват района.

Кебу пази векове наред, изпълнени с инвазии, битки и революции. Паметникът, посветен на културно-историческото наследство на главния град е построен от тъмен камък и тухли, изобразяващи кораби, църкви, християнски кръстове, образи на ключови фигури. Разглеждането на тази забележителност е подходящо за начало на ваканцията ви, тъй като ще ви даде информация за историческото минало на страната и днешното ѝ състояние.

Главната търговска улица „Колън“ е задължителна за посещение. Тя е белязана от няколко разноцветни пазара, където ще намерите разнообразни стоки – чанти, бижута, дрехи, обувки, сувенири, улична храна. Не се притеснявайте да се споразумеете за цената на някои артикули с местните продавачи или да ги помолите за снимка за спомен.

Йезуитският дом е къща от 1730 г., която е претърпяла тайфуни, земетресения и чуждестранни нашествия, но е оцеляла до днес, за да се превърне в музей, разказващ историята и бита на Кебу през последните повече от 100 години. По време на едночасовия тур, ще разгледате всякакви предмети от антики до по-съвременни.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Себу на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Себу, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Себу, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Себу?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Себу, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата в Себу

Популярни авиокомпании, опериращи от Себу

Полетно разписание: Себу