Меню

Краков Гранадила де Абона - Търсене на полети

Покажи филтри

Гранадила де Абона

  • Обща информация

    Официален език: Испански
    Часова зона: UTC+1 (лято), UTC+0 (зима)
    Валута: Евро (EUR)

  • Санта Круз де Тенерифе

    Столицата на Тенерифе е модерен град с нестихващ енергиен пулс. Красивите паркове и градини са предпочитани за разходка, а там с намира и най-известния плаж на острова - Playa de Las Teresitas.

  • Природен парк Ла Канадас

    В подножието на вулкана Тейде се намира уникалният национален парк на Тенерифе. Там са скрити няколко лагуни, образувани от застиналата лава, които олицетворяват израза райско кътче.

  • Ла Лагуна

    Във втория по големина град на острова, се намира университетът на Тенерифе, който привлича млади и образовани хора. Други местни забележителности са Двореца Нава, Епископския дворец и Църквата Ла Концепсион.

Забележителности на Грандила де Абона

Грандила е част от най-големия канарски остров Тенерифе, който е добре познат на всички почитатели на Иберийския полуостров и ваканционните изкушения около него. В района на Грандила има забележителности от национално и регионално значение, като църквата „Сан Антонио де Падуа“ и бившия францискански манастир.

Мекият климат на Тенерифе му спечелва прозвището островът на вечната пролет. Там може да попаднете на всичко – планини, долини, тропически гори, вулкани и пясъчни дюни.

Всяка година там се провеждат няколко важни събития. Празникът на покровителя на града – Св. Антонио де Падуа се отбелязва през юни, когато освен почит на светеца, се избира и кралица на красотата. Денят на занаятите, Фестивалът на танца тайфа и празникът на кръста през месец май, когато навсякъде се окачват кръстове от ароматни цветя и билки, са останалата част от местите фолклорни традиции, които се спазват.

Градският транспорт е съставен от осем автобусни линии, които обхващат града, като всички преминават през централната автогара. Пиаци за таксита има на две места – на една от главните улици El Calvario и при сливането на двата основни булеварда.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Краков до Гранадила де Абона на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Краков до Гранадила де Абона, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Краков до Гранадила де Абона, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиокомпании летят от Краков до Гранадила де Абона?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Краков до Гранадила де Абона, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата

Краков Гранадила де Абона

Популярни авиокомпании по маршрут Краков - Гранадила де Абона

Търсиш хотел? Виж най-добрите оферти в Гранадила де Абона

Виж хотели в Гранадила де Абона