Меню

Търсене на полети от Виктория

Покажи филтри

Виктория (Канада)

 • Обща информация

  Официален език: Английски, френски
  Часова зона: UTC-7 (лято), UTC-8 (зима)
  Валута: Канадски долар (CAD)

 • Паркове и градини

  На 22 км от центъра на града се намират прочутите градини Бътчарт. Можете да се разхождате с часове сред феерията от цветове и аромати. Най-посещавани са италианската, японската, розовата и потъналата градини. Градината на пеперудите отглежда около 75 вида тропически пеперуди, заедно с риби, земноводни и птици от екзотични места.

 • Зоопарк за буболечки

  Тази забележителност не би се харесала на всеки, но по-любознателните ще оценят разнообразието, което Зоологическа градина Виктория за насекоми и паяци предлага.

 • Замъкът Craigdarroch

  Това величествено имение е било построено от шотландски петролен магнат през 1890 г. Днес то е музей със всичките си 39 стаи, като в тях все още са запазени много от принадлежностите, които навремето богатото семейство са използвали.

Забележителности на Виктория

Канадският град Виктория е удобно разположен на южния край на остров Ванкувър, обграден от планини и повлиян от топлото течения на Северния Тих океан. Това създава един мек и приятен климат на фона на общия, характерен за Канада. Парковете и градините на този красив град са вечно зелени и приканващи за разходка. Виктория е столица на провинция Британска Колумбия, но въпреки това е спокоен и тих град, без небостъргачи и големи административни сгради или финансови центрове. Чарът му се крие в централната част около пристанището, която е издържана в сгради с викториански стил. В някои от хотелите в района се предлага традиционния чай в 17:00 ч.

Кралският музей на Британска Колумбия е най-добрият природо-научен музей в страната, представящ експозициите си, влияейки на възприятията с гледки, звуци и аромати. Там ще можете да се разходите из дъждовна гора, да видите типични за западното крайбрежие животни, да се посветите в тайнствата на древни ритуали или да се сблъскате с това, което са усетили първите европейски заселници по тези земи.

Fairmont Empress Hotel е най-голямата архитектурна забележителност на Виктория. Сградата на хотела е построена през 1908 г. и прилича на истински замък. В северната част на хотела се намира колекция от миниатюри, пресъздаваща важни исторически събития, която може да се разгледа и от хора, които не са гости. В близост се намира и сградата на местния парламент, която е особено атрактивна, когато се стъмни, заради множеството лампички по нея, които празнично греят.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Виктория на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Виктория, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Виктория, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Виктория?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Виктория, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Полезна информация за летищата във Виктория

Популярни авиокомпании, опериращи от Виктория

Полетно разписание: Виктория (Канада)