Меню

Търсене на полети от Афганистан до Обединени Арабски Емирства/ ОАЕ

Покажи филтри

Обединени Арабски Емирства/ ОАЕ

 • Дубай
 • Абу Даби
 • Обща информация

  Официален език: Арабски
  Часова зона: UTC +4
  Валута: Дирхам (AED)

 • Хотелите на мечтите

  Известно е, че Дубай е единственото място, където можете да се настаните в 7-звезден хотел. Дали това е просто маркетингов трик или не – няма значение, тъй като луксът и обслужването са извън всякакви представи за категоризация. 

 • Шопинг

  Дубай е кралят на пазаруването в региона. Със своите огромни и наистина изобилни молове, със своите традиционни пазари (сукове) и сравнително изгодни цени, Дубай приветства шопинг маниаци от цял свят. 

 • Порядки

  В Дубай не се предлага алкохол. Можете да си закупите такъв само от безмитните магазини, от хотела или в нощните клубове. Можете да се обличате какато пожелаете и дори да плажувате по бански, но целуването на обществени места е забранено.

Забележителности на Дубай

Дубай е място, където човекът е реализирал доскоро немислими идеи. Тук световните рекорди изобилстват – най-високата сграда в света Бурж Халифа (феноменалните 829.5 м), най-големият МОЛ – Дубай МОЛ, най-големият фонтан, най-луксозният хотел – Бурж Ал Араб, най-големият изкуствен остров, най-скоростният асансьор и още много най-най. Като цяло инфраструктурата е забележителна сама по себе си, а настоящите и бъдещи проекти ще превърнат града в още по-свръхмодерно място – съвсем наскоро Дубай стартира грандиозен строителен проект, който се очаква да надхвърли височината на досегашния световен първенец – Бурж Халифа точно с един метър.

Изкуствените палмови острови са забележителни, както погледнати отгоре, така и като място за разходка. Голф игрищата никнат като гъби, стремейки се да угодят на по-богатите туристи, а редица увеселителни паркове очакват семействата и любителите на екстремни емоции. И ако си мислите, че карането на ски на 45 градусова жега е оксиморон, то вижте една от най-големите ски писти в света Ski Dubai.

Плажовете на Дубай са оживени, пулсиращи в игри, пикници и всякакви водни спортове. И докато небрежно събирате тен под жарките слънчеви лъчи в компанията на разхладителен коктейл, не забравяйте, че горнището е абсолютно задължително, а прашките не са препоръчителни.

Сафари в пустинята и бедуински лагер са задължителна атракция при посещение на Дубай. А изумителният Абу Даби е само на един час път с кола. 

✔️ Има ли специални оферти за полети от Афганистан до Обединени Арабски Емирства/ ОАЕ на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Афганистан до Обединени Арабски Емирства/ ОАЕ, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Афганистан до Обединени Арабски Емирства/ ОАЕ, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Афганистан до Обединени Арабски Емирства/ ОАЕ?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Афганистан до Обединени Арабски Емирства/ ОАЕ, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании по маршрут Афганистан - Обединени Арабски Емирства/ ОАЕ