Меню

Търсене на полети от Афганистан до Хонг Конг

Покажи филтри

Хонг Конг

 • Хонг Конг
 • Обща информация

  Официален език: Кантонски, английски
  Часова зона: UTC +8
  Валута: Долар (HKD)

 • Женският пазар

  И Хонг Конг си има своя Женски пазар, разположен на улица Tung Choi. Около километър улица, препълнена със сергии, където може да тествате търговските си умения. Дрехи, козметика, часовници, мебели, всякакви аксесоари, бижута и домашни потреби ще ви завъртят главата.

 • Дисниленд

  Един от оригиналните световноизвестни увеселителни паркове, се намира именно в Хонг Конг. Постоянни сектори, като Градината на принцесите се редуват с модерни такива, хотел, заведения за хранене, работилници и магазини за сувенири, които ще направят всяко дете щастливо.

 • Улицата, която не спи

  Когато слънцето залезе, търговци, оперни изпълнители, оракули и всякакви артисти вдъхват живот на Temple Street Night Market. Улицата се намира в централен Хонг Конг, близо до храма Tin Hau.Tsim Sha Tsim Sha Tsui teTsim Sha Tsui te

Забележителности на Хонг Конг

Днес част от Китай, но дълго време колония на Великобритания, Хонг Конг е уникален сам по себе си град, който изпъква на фона на останалите азиатски дестинации. Икономическият му напредък и западното влияние не са заличили традиционните особености, които ще ви изненадат.

Не пропускайте да видите типичния за Хонг Конг пейзаж на неговите небостъргачи, които се показват по всеки филм, споменаващ за града. На гледката може да се насладите от борда на някой ферибот, тръгващ от терминала Tsim Sha Tsui в посока център.

Двуетажните трамваи „динг-динг“ са един от символите на града. Те се нарича така, защото вместо клаксон, имат звънци, които огласяват уличното движение. Друга транспортна забележителност е историческият „Трамвай до върха“, който превозва пътници от 07:00 ч. сутринта до полунощ. Той дава възможност на туристите да се полюбуват на града, докато са изкачвани по известната планина на Хонг Конг.

Популярният Хонг Конг аквапарк е дом на две очарователни мечки панди. Можете да си направите селфи с тях, докато те спокойно похапват бамбук. Там ще видите отблизо още пингвини, тюлени и делфини, а ресторантите предлагат вкусни морски дарове. „Виктория“ е най-големият парк и истински оазис на спокойствието насред градската джунгла. Плуване, тенис, футбол или просто разходка покрай езерото или пикник, ще ви предложи парка.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Афганистан до Хонг Конг на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Афганистан до Хонг Конг, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Афганистан до Хонг Конг, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Афганистан до Хонг Конг?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Афганистан до Хонг Конг, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.