Меню

Търсене на полети от Оландски острови до Бахами

Покажи филтри

Бахами

 • Насау
 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-4 (лято), UTC-5 (зима)
  Валута: Бахамски долар (BSD)

 • Сламеният пазар

  След като пазарът на гъби пропада през 40-те години на 20-ти век, жените на Насау започват да произвеждат различни предмети от сухи палмови листа и така се поставя началото на вече традиционния Сламен пазар. Там ще намерите шапки, рогозки, кошници, капани за риболов, цветни платове, фини дърворезби и много други сувенири.

 • Музеят на пиратите

  Това е идеален обект за посещение от семейства с деца. Освен, че ще научите за морското минало на Насау, ще видите точна реплика на пиратския кораб „Отмъщение“, ще посетите атракциона „Блатен град“, ще разгледате автентични пиратски принадлежности и ще поиграете с актьори-пирати.

 • Националната галерия на Бахамите

  Галерията се помещава в обширно и красиво имение в неокласически стил и е най-важната културна институция на островите. Колекцията включва картини, скулптури, керамика, фотографии и текстил от бахамски творци от самото ѝ създаване през 1860-те до наши дни.

Забележителности на Насау

Столицата на мечтаните от мнозина Бахамски острови – Насау, се намира на североизточния бряг на острова Ню Провидънс. Тя е търговски хъб на Бахамите и най-натоварената точка за круизни кораби в Карибския регион. Търсачи на удоволствия от цял свят се насочват към Бахамите, за да се възползват от топлия, тропически климат, да се отпуснат насред кремавите плажове на Кейбъл бийч, да пазаруват от безмитните магазини или да се почувстват като крале в луксозните тематични комплекси. Въпреки бурното си развитие през последните години, Насау все още пази колониалния си чар. Забелязва се елегантността на Стария свят в архитектурата – цветни сгради, старинни крепости и големи хотели.

Иконичният „Кабелен плаж“ на Насау е наречен така, защото подводни телеграфни кабели излизат на брега. Няколко хотела са разположени на първа линия, но има достатъчно място за обществен достъп. Водата там е чиста и безопасна за плуване.

Главната търговска улица в центъра на бахамската столица „Бей“ е любима на круизните пътешественици, които редовно я превземат в търсене на бижута, дрехи и парфюми. Ако разполагате с достатъчно време, посетете Сламения пазар и Музея на пиратите, които се намират в близост.

Зоологическата градина и резерват „Ардастра“ е посветена на опазването на карибските флора и фауна. Малките посетители ще полудеят от радост при вида на маршируващи фламинго, под звуковите команди на дресьорите им, които се грижат за тях. Карибският папагал и няколко вида игуани, характерни за региона също се отглеждат там. Има зона, в която е позволено на посетителите да хранят някои от животните.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Оландски острови до Бахами на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Оландски острови до Бахами, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Оландски острови до Бахами, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Оландски острови до Бахами?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Оландски острови до Бахами, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.