Меню

Търсене на полети от Испания до Канада

Покажи филтри

Канада

 • Торонто
 • Монреал
 • Виктория (Канада)
 • Ванкувър
 • Обща информация

  Официален език: Английски, френски
  Часова зона: UTC-4 (лято), UTC-5 (зима)
  Валута: Канадски долар (CAD)

 • Забавления за малки и големи

  Със сигурност цялото семейство ще бъде впечатлено от аквариума Рипли, който разполага с най-дългия в Северна Америка подводен тунел, откъдето може да се наблюдават 16 000 вида животни. Зоологическата градина на Торонто предлага огромно разнообразие от местни и екзотични обитатели, за чието разглеждане ще са необходими поне 4 часа.

 • Ниагарските водопади

  Известните природни забележителности се намират само на 120 км южно от Торонто, което за мащабите на Северна Америка не е много. Те представляват група от три водопада – Подковата, Американският водопад и Брайдъл Вейл, които годишно се посещават от милиони туристи.

 • Модерен дворец

  Канада не е известна със старинните си замъци, а по-скоро с модерни сгради като тази, в която се помещава Кралският музей на Онтарио. Все пак, през 1911 г. канадски бизнесмен се е постарал да създаде огромното имение Каса Кома с 98 стаи, градини и фонтани. То напомня средновековен европейски дворец с елементи на готика и е интересна щриха към модерната среда на Торонто.  

Забележителности на Торонто

Торонто е най-големият град в Канада и затова често е погрешно смятан за столица на страната, а всъщност това е Отава. Млад и динамичен, той е най-мултикултурният град, като се смята, че близо 50% от жителите му не са родени в страната.

Символът на Торонто – CN Tower е обявена за едно от архитектурните чудеса на модерния свят. Построена е, за да излъчва сигнал за Канадската национална железопътна компания, но днес се е превърнала в много повече от това. Асансьорът изстрелва посетителите до наблюдателното ниво за по-малко от 1 минута. От 342 м височина и при хубаво време може да се видят дори Ниагарските водопади.

Дистилъри дистрикт е затворен за автомобили квартал, подходящ за първоначална среща с Торонто. Архитектурата е изцяло издържана във викториански стил, има ресторанти, кафенета, бутици, галерии, музеи. В Канада хокеят е на особена почит. Затова Хокейната зала на славата изглежда внушителна и задължително се включва в списъка на феновете на спорта. Там всяка година се връчва купата на победителите „Стенли“.

Торонто определено има много лица, което се доказва не само от китайския квартал, какъвто има и в други космополитни градове. В близост до него се намира пазарът Кенсингтън, който впечатлява със своята бохемска атмосфера и със стоки и храни от цял свят. Ако оставате за повече време в Торонто и ви доскучае, то лесно може да отскочите в „чужбина“, обикаляйки гръцкия, португалския, индийския, италианския или други етнически квартали.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Испания до Канада на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Испания до Канада, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Испания до Канада, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Испания до Канада?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Испания до Канада, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании по маршрут Испания - Канада