Меню

Търсене на полети от Испания до Южна Корея

Покажи филтри

Южна Корея

 • Сеул
 • Обща информация

  Официален език: Корейски
  Часова зона: UTC +9
  Валута: Вон (KRW)

 • Изглед от кулата на Сеул

  Ако искате да видите типичния за Сеул пейзаж от светещи в нощта небостъргачи, то трябва да се разходите до N Seoul Tower, която предлага невероятна гледка и светлинно шоу. Това е идеален вариант за романтична вечер навън.

 • Екскурзия до Букун Ханок

  Кратко пътешествие до селището-резерват Букун Ханок, ще се стори интересно на всеки, желаещ да се потопи в историята и културата на Корея. 600-годишното селище представя картина от корейското ежедневие по време на династията Хосеон.

 • Будист за един ден

  Будисткият храм Бонгеунса предлага на своите посетители възможността да се включат в медитация или философска дискусия с монасите, както и да участват в церемония по пиене на чай.

Забележителности на Сеул

Футуристичният Сеул влиза в класацията на най-големите градове по света. Неговите небостъргачи, храмове, кей-поп култура, пулсиращи пазари и ослепителни светлини, го превръщат в интригуваща дестинация за всеки пътешественик.

Дворецът Gyeongbok, наричан още Северният дворец, е бил основната резиденция на корейската династия Хосеон и добре запазен пример за местните архитектурни традиции. Към него има езеро с изкуствен остров и три каменни моста.

Намдаемун е официално най-големият универсален пазар в Сеул, който обединява повече от 10 000 магазина. Предлагащ предимно корейски продукти, там ще откриете всичко от редки ориенталски средства за лечения до евтини неща за похапване.

Корейският музей на мебелите е забележително място, което макар и да не звучи толкова вълнуващо, има какво да ви покаже. Там са запазени повече от 2000 традиционни корейски мебели и 10  вида ханок (корейски тип къща).

Корейско барбекю? Защо не! През последните няколко години, барбекюто е предпочитан начин за приготвяне на храна от местните и гостите им. Корейското галби например е сочно говеждо, приготвено по оригинална рецепта.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Испания до Южна Корея на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Испания до Южна Корея, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Испания до Южна Корея, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Испания до Южна Корея?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Испания до Южна Корея, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании по маршрут Испания - Южна Корея