Меню

Търсене на полети от Шри Ланка до Индонезия

Покажи филтри

Индонезия

 • Денпасар (Бали)
 • Джакарта
 • Сурабая
 • Обща информация

  Официален език: Индонезийски
  Часова зона: UTC +8
  Валута: Индонезийска рупия (IDR)

 • Музеят на картините от пръстови отпечатъци

  Частната колекция на един от членовете на кралското семейство, се е превърнала в истинска забележителност. Всички картини са нарисувани само с пръсти и маслени бои.

 • Домът на костенурките

  Остров Сереган се намира в южната част на Денпасар, свързан с континента чрез малък път. Днес той се използва за Център за опазване и обучение на морски костенурки. Животните, случайно уловени от местните рибари, се отглеждат спрямо вида, възрастта и големината им.

 • Малки ресторанти

  За Индонезия са типичните малките семейни варунг или ресторанти, които приличат по-скоро на павилион с една-две маси към него. Там всеки ден се приготвя прясна храна по специфични за готвача рецепти.

Забележителности на Денпасар

Всички искат да отидат в Бали, но малко хора си задават въпроса кой е главният град на този тропически рай? Това е бързо разрастващият се Денпасар. На местен език името му означава „северен пазар“, което показва, че градът се е развивало като търговско средище. Близо до Денпасар се намира международно летище Ngurah Rai, което е едно от най-натоварените в Индонезия.

Сред най-известните забележителности на Денпасар са площадът „Пуптан“ в центъра на града, Губернаторската резиденция и Паметникът на кралското семейство. Етнографският музей на Бали прилича на дворцов комплекс, в който е съхранено историческото развитие на острова от праисторическия период до Втората Световна война.

До него се намира най-важният храм в града Pura Agung Jagatnatha. Той е посветен на върховния бог Сангхянг Уиди Васа. Спрямо лунните цикли се провеждат фестивали, които се посещават от много хора. Дори да не сте посветени в местата вяра, ще усетите магията и величието на храма.

Пазар Бадунг е най-големият в региона, който точно представя балийската търговска традиция. Предлагат се типични индонезийски продукти в изобилие, което го превръща в интересно място за туристите.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Шри Ланка до Индонезия на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Шри Ланка до Индонезия, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Шри Ланка до Индонезия, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Шри Ланка до Индонезия?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Шри Ланка до Индонезия, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.