Меню

Търсене на полети от Шри Ланка до Сингапур

Покажи филтри

Сингапур

 • Сингапур
 • Обща информация

  Официален език: Английски, малайски, мандарин, тамилски
  Часова зона: UTC +8
  Валута: Долар (SGD)

 • Мултикултурен Сингапур

  Макар и малък на площ, Сингапур е изключително пъстър и интересен град. Китайският квартал, Малката Индия и Арабската улица свидетелстват за това.

 • Кларк Кей

  Търговският център на 19-ти век – Кларк Кей, днес е по-скоро зона за разходка и приятно място за хапване. Някога там са се разтоварвали и продавали стоки от цял свят, а сега речно такси може да ви разведе покрай цветните му, реставрирани сгради.

 • Хеликс Бридж

  Уникалният мост във вид на човешко ДНК е истинско архитектурно чудо. Той включва пет различни платформи, от които може да наблюдавате града.

Забележителности на Сингапур

Сингапур или „Градът на лъвовете“, каквото е значението на името му, е познат като една от любимите дестинации на богаташите от Азия, заради своите луксозни хотели, изискани ресторанти и невероятни търговски центрове. Това обаче далеч не означава, че градът не е подходящ за всички туристи. Сингапур е изключително удобен за ориентиране. Хората говорят свободно английски език, табелите навсякъде също са написани на английски, а системата на градския транспорт е добре организирана и с точен график.

Луксозният комплекс Marina Bay Sands е истинско архитектурно чудо, състоящо се от три кули, свързани отгоре с платформа под формата на лодка. Това всъщност включва търговски център, хотел, казино, кино, музей и голям брой заведения.

Ако платформата за наблюдение на комплекса Marina Bay Sands не ви е достатъчна, то трябва да се качите на Singapore Flyer, който е най-голямото колело за наблюдение в света. То наподобява London Eye, но в по-мащабни размери. Пълната му обиколка отнема 30 минути.

Въпреки голямата концентрация на небостъргачи, модерни бизнес и търговски центрове, Сингапур е запазил кътчета зелена свежест. Ботаническите градини на града-държава са известни, като градини на чудесата. Те включват и приказната Национална градина на орхидеите. Аквариумът „Подводен свят“ и Сингапурският зоопарк също са впечатляващи със своята модерност и разнообразие на видове.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Шри Ланка до Сингапур на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Шри Ланка до Сингапур, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Шри Ланка до Сингапур, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Шри Ланка до Сингапур?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Шри Ланка до Сингапур, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.

Популярни авиокомпании по маршрут Шри Ланка - Сингапур