Меню

Търсене на полети от Южен Судан до САЩ

Покажи филтри

САЩ

 • Лас Вегас
 • Сан Франциско
 • Чикаго
 • Хонолулу
 • Ню Йорк
 • Лос Анджелис
 • Атланта
 • Обща информация

  Официален език: Английски
  Часова зона: UTC-7 (лято), UTC-8 (зима)
  Валута: Щатски долар (USD)

 • Булевард The Strip

  Казината са навсякъде в Лас Вегас, но по булевард The Strip са разположени буквално на всеки сантиметър. Повечето хотели и казина там са дори свързани помежду си с мостове или тунели. Затова трудно ще избягате от изкушението.

 • Звездни участия

  Въпрос на чест за всеки изискан хотел е да има гост световна звезда. Най-големите имена в съвременната музика редовно изнасят свои концерти в някое от казината на Лас Вегас.

 • Музей на мафията

  Нестандартният Моб (The Mob) музей разказва за организираната престъпност в САЩ и по-конкретно за периода, в който е владеела Лас Вегас. Освен да разглеждат експонати, посетителите на музея могат да се пробват и в няколко интерактивни игри.

Забележителности на Лас Вегас

„Град на греха“, „Меката на хазарта“ или просто „Ливадите“, както означава името му в превод от испански, Лас Вегас е не само концентрация на казина и място за провеждане на конкурса „Най-добър двойник на Елвис Пресли“. Самият град е като умален модел на света. Ако се разхождате по неговите улици, ще видите уникални подобия на някои от най-големите световни забележителности.

The Big Apple е вдигащо адреналина увеселително влакче, което е първото в света, преобръщащо се на 180 градуса и достигащо скорост от 107 км/ ч. То издига своите пътници на височина от 54 метра на фона на макети, които пресъздават урбанистичния пейзаж на Ню Йорк. Градът с неговите небостъргачи и Статуя на свободата сякаш оживява, а всъщност е част от екстериора на хотел и казино Ню Йорк.

Лас Вегас има и своя собствена версия на прочутата Айфелова кула. Тя има цели 46 етажа, а вечер от площадката ѝ за наблюдение се разкрива уникална 360-градусова панорама. Друго представено кътче от света е Венеция с нейния Canale Grande. Посетителите на търговския комплекс към т.нар. Венециански комплекс могат да плават в истински гондоли, водени от пеещи гондолиери и минавайки под типични венециански мостове.

Запомнящият се хотел Мираж пренася всички в тропическа реалност. Вулканът към него изригва с различни аромати от 20:00 до 24:00 ч., а на рецепцията му има огромен аквариум с изкуствен риф и 450 риби. За неговата поддръжка се грижат няколко професионални водолази. Друг хотел, също превърнал се в символ на Лас Вегас, е хотел Беладжио. Неговите пеещи, светещи и танцуващи фонтани пресъздават мелодии от Бродуей и са една от най-сниманите забележителности. Ботаническите градини към хотела са толкова внушителни, че имат нужда от грижите на 140 флористи.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Южен Судан до САЩ на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Южен Судан до САЩ, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Южен Судан до САЩ, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Южен Судан до САЩ?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Южен Судан до САЩ, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.