Меню

Търсене на полети от Тринидад и Тобаго до Френска Полинезия

Покажи филтри

Френска Полинезия

 • Бора Бора
 • Папеете
 • Обща информация

  Официален език: Френски
  Часова зона: UTC -10
  Валута: CFP франк (XPF)

 • Перлен пазар

  Ако така или иначе сте стигнали Френска Полинезия, то трябва да се възползвате от Таитянския пазар за перли, който предлага едни от най-добрите екземпляри в света. Първоначално започнало като малък семеен бизнес, днес това начинание се е разраснало до няколко ферми, в които се отглеждат и след това обработват в различни цветове и размери истински бижута.

 • Аква Сафари

  Бора Бора е популярна дестинация със своето водно сафари. Дори да не ви бива в скуба дайвинга и други подобни спортове, може да изпробвате това изживяване. Със специалния шлем за гмуркане, ще се потопите 3 метра под водата, заобиколени от цветни риби, водорасли и различни видове морски растения и животинки, без дори да си намокрите косата.

 • Изкуство

  В село Ваитапе се намира местната галерия, която представя творчеството на 10-на  художници от региона. Картини с акрилни, маслени и водни бои, литографии, постери, дърворезби и други произведения красят стените и залите.

Забележителности на Бора Бора

Със сигурност, когато чуете Бора Бора, си представяте екзотичен остров, сред необятни тюркоазеносини и кристални води. Определено ще бъдете прави, ако смятате така, но все пак Бора Бора е малък остров във Френска Полинезия, намиращ се на северозапад от Таити (в Тихия океан). Но не точното географско положение ще запомните, а сините лагуни, кораловият риф и преливащите се синьо-зелени нюанси на природата.

Плажът Матира често е определян като един от най-добрите в света – около 2 км бял пясък в южния край на Бора Бора, маркиран от палмови дървета и имащ за фон свежи зелени хълмове. Това е единственият обществен и безплатен плаж на острова. Мястото е подходящо за спокойно плуване, морското дъно е гладко, без камъни и корали, на които може да се подхлъзнете или одраскате.

Планината Отеману се забелязва от всяка точка на Бора Бора. Черните ѝ склонове контрастират на фона на зелените хълмове, сините води и небе, които я обграждат. Тя напомня, че Бора Бора е сформиран в резултат от вулканична активност. В случай, че обичате планинските спортове, може да се включите в изкачването ѝ.

✔️ Има ли специални оферти за полети от Тринидад и Тобаго до Френска Полинезия на eSky.bg?

На уебсайта eSky.bg редовно качваме оферти за пътувания на ниски цени. Следвай ни и се вдъхнови!  

✔️ Ако резервирам полет от Тринидад и Тобаго до Френска Полинезия, мога ли да закупя застраховка?

Когато резервираш самолетен билет на eSky.bg, можеш да закупиш и различни видове застраховки, отговарящи на твоите нужди. Благодарение на това пътуването ти ще бъде безопасно и удобно.

✔️ Ако резервирам полет от Тринидад и Тобаго до Френска Полинезия, мога ли да резервирам и хотелско настаняване ?

eSky.bg предлага търсачка за настаняване, благодарение на която можеш да се погрижиш за твоя престой, дори преди самото пътуването. Настаняването може да бъде резервирано като индивидуална услуга или като част от пакет Полет+Хотел.

✔️ Кои авиакомпании летят от Тринидад и Тобаго до Френска Полинезия?

На eSky.bg ще намериш оферти за полети от Тринидад и Тобаго до Френска Полинезия, не само на нискотарифни авиокомпании, но и на редовни, специализирани във високи стандарти на обслужване.