Меню

eSky Wallet: какво е това и какви ползи има?

eSky Wallet: какво е това и какви ползи има?

Какво е eSky Wallet?

eSky Wallet е ново решение, което беше създадено като отговор на нуждите на нашите клиенти. Благодарение на него пътниците, които кандидатстват за възстановяване на суми по неизползван самолетен билет, могат да получат средствата по-бързо, като добавка към дигиталния портфейл. Благодарение на eSky Wallet можете да събирате средства за бъдещи пътувания и да ги използвате в eSky до 24 месеца от момента на потвърждение на зареждането. Средствата, натрупани в eSky Wallet, могат да бъдат използвани при резервацията на самолетни билети, както и при организирането на пътуване, резервирайки Полет+Хотел. 

eSky Wallet – ползи за пътника

Какви ползи може да получи пътника при избор на eSky Wallet? На първо място, ще получите по-бързо възстановяване на сумата за самолетния билет, който не е бил използван в резултат на анулирането на полета от авиокомпанията. Това значи, че събраните средства, веднага след вземане на решение от пътника, са на разположение в индивидуалния дигитален портфейл. Също така, като част от eSky Wallet, пътникът може да получи допълнителни парични ползи - възстановяване на закупените допълнителни услуги (с изключение на застраховка и AirHelp+ услуга) и бонус от 20 EUR. 

Събраната сума може да бъде използвана за закупуване на самолетен билет или резервиране на атрактивен Полет+Хотел в eSky за следващите 24 месеца от получаване на потвърждение за зареждане. Благодарение на това планирането на пътуване е гъвкаво, безопасно и дава множество възможности за избор на най-подходящия вариант, а средствата от eSky Wallet могат да бъдат използвани дори за планиране на ваканции/почивки през следващата година!

Какво се случва, ако средствата, събрани в eSky Wallet, получени като възстановяване на неизползваната резервация, не бъдат използвани в рамките на 24 месеца? След това време пътникът може да получи възстановяване по банков път в първоначално предоставената от авиокомпанията сума (без еквивалента на допълнителните услуги и бонус от 20 EUR).

Какво получават клиентите на eSky?

  • По-бързо възстановяване на средствата в дигиталния портфейл.

  • Възможност за използване на събраните средства за закупуване на самолетен билет или Полет+Хотел в eSky.

  • Възможност за използване на събраните средства за 24 месеца след зареждане на eSky Wallet.

  • Възможност за многократно използване на събраните средства, предоставени от авиокомпанията.

  • Възможност за възстановяване на неизползваните средства, предоставени от авиокомпанията за неизползвана резервация след 24 месеца. 

 

Как мога да използвам eSky Wallet?

Как да използвате eSky Wallet в момента? Клиентите на eSky получават възможността да изберат тази опция по имейл. След потвърждение индивидуалния дигитален портфейл eSky Wallet се зарежда с определената сума. Средствата в него могат да бъдат използвани за закупуване на самолетни билети и резервация на Полет+Хотел за 24 месеца, считано от датата на потвърждението.

Искате да научите повече за eSky Wallet? Вижте Общите условия.

 

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!