Меню

Плащане на хотел чрез банков превод

Плащане на хотел чрез банков превод

Плащания чрез банков превод могат да бъдат извършвани от клон на всяка банка или пощенска служба.

Начина на плащане се избира по време на резервацията. Когато изберете „банков превод“, след завършване на резервацията ще ви бъде дадена информация за номерата на банковите сметки на eSky – можете да ги използвате, за да попълните платежно нареждане или вносна бележка както физически, в клон на банка, така и чрез електронно банкиране.

Сумата може да се заплати в българска валута (BGN) или в евро (EUR).

 

Банкови сметки на eSky:

Банка ДСК

Титуляр: еSky

Сметка в Лева 
IBAN: BG47STSA93000016153333
BIC: STSABGSF  

Сметка в Евро 
IBAN: BG20STSA93000016228121
BIC: STSABGSF

Данни на получателя:

Е-СКАЙ ООД/ eSky
ул. Софийски герой 1, ет.3. 
1612, София

 

Забележка: Когато плащате от банка, намираща се извън територията на България, eSKY.bgизисква SWIFT документ (междубанков документ). Само той дава пълна сигурност, че сумата е постъпила по банковата ни сметка.  

Когато плащате по банков път, трябва да изпишете правилно банковата сметка, номера на резервацията и имената на клиента. Това ще ни позволи бързото и навременно издаване на хотелския ваучер.

Когато избирате плащане по банков път, трябва да имате предвид, че цената не е гарантирана до момента на покупката. Ваше задължение е да изпратите копие от платежното нареждане по електронна поща или факс (plateno@esky.bg) веднага след осъществяване на плащането, и след това да се обадите на +359 2 907 97 49, за да потвърдите дали документът е получен и се чете. 

Вижте още:

Плащане на хотел с кредитна карта

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Статията ти харесва, но смяташ, че липсва информация?
Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно