Меню

Потвърждение за плащане в PDF

Потвърждение за плащане в PDF

Изпращането на доказателство за плащане на хотелска резервация значително ускорява процеса на изпращане на хотелския ваучер. Изпращайки такова потвърждение, ще намалите риска от промени в крайната цена на резервацията.

Повечето от банките, предлагащи онлайн услуги, дават възможност на своите клиенти да изпращат потвърждение за изпратена сума. Това потвърждение не може да бъде редактирано, а само разпечатвано или изпращано като прикачен файл.

Изпращането на потвърждението за направено плащане трябва да стане възможно най-скоро след самия превод. Това можете да направите с помощта на бутон “print screen” (PrtSc) на Вашата клавиатура. Натискането на този бутон копира това, което виждате на екрана на компютъра си. Също така, можете да копирате и историята на плащанията си или извлечение за направените преводи.

Тези потвърждения трябва да бъдат запаметени на компютъра Ви и след това изпратени като прикачен файл на plateno@esky.bgНе по-рано от 10-15 минути след като изпратите потвърждението, се обадете в центъра за обслужване на клиенти на 0700 15 355 или +359 2 955 75 80, за да могат консултантите ни да проверят дали файлът е получен и се чете.

Вижте още:

Повторно изпращане на хотелски ваучер

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!