Меню

Потвърждение за банков превод в PDF

Потвърждение за банков превод в PDF

Изпращането на доказателство за плащане на застраховка значително ускорява процеса на нейното закупуване.

Повечето от банките, предлагащи онлайн услуги, дават възможност на своите клиенти да изпращат потвърждение за изпратена сума. Това потвърждение не може да бъде редактирано, а само разпечатвано или изпращано като прикачен файл.

Изпращането на потвърждението за направено плащане трябва да стане възможно най-скоро след самия превод. Това можете да направите с помощта на бутон “print screen” (PrtSc) на Вашата клавиатура. Натискането на този бутон копира това, което виждате на екрана на компютъра си. Също така, можете да копирате и историята на плащанията си или извлечение за направените преводи.

Тези потвърждения трябва да бъдат запаметени на компютъра Ви и след това изпратени като прикачен файл на plateno@esky.bgНе по-рано от 10–15 минути след като изпратите потвърждението, се обадете в центъра за обслужване на клиенти на 0700 15 355 или +359 2 955 75 80, за да могат консултантите ни да проверят дали файлът е получен и се чете.

Вижте още:

Създаване на скрийншот

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSky.bg.

Откри ли необходимата информация? Да | Не
Смятам, че информацията е:
Благодарим за обратната връзка!