Пътуването е начинът ни на живот. Нека споделим нашата страст с теб.

Меню
"Пътуване" не е просто дума, която използваме. Това е нашият живот.

Любопитството и любовта към пътуванията, съчетани със стремежа да разпространяваме нашата страст - това са нещата, които ни накараха да създадем eSky Group. За нас е усоволствие да помагаме на милиони хора да стигнат до най-отдалечените краища на света чрез нас. Винаги се вслушваме в мнението и препоръките на нашите клиенти, за да отговорим на техните нужди.

Логотип Логотип
Ние работим с най-добрите

Ако има нещо, което обичаме, колкото пътуването, това е работата в екип. Международният ни колектив е съставен от хора, които превръщат страстта си в кариера. И тъй като постоянно се разрастваме, търсим експерти, които да се присъединят към нас. Ние се справяме с новите предизвикателства заедно, ръка за ръка. Виж нашите текущи отворени позиции тук .

Управителният съвет на eSky Group
Лукаш Хавай
Президент

Един от основателите на eSky Group. Между 2010 и 2016 г. той вече е бил президент на компанията. По това време стартира международна експанзия, създавайки фирмени структури на чужди пазари, отваряйки офиси в Бразилия, България и Румъния. През 2020 г. той се присъединява към Управителния съвет на компанията

Анджей Козловски
Вицепрезидент

Анджей се присъединява към eSky през 2015 г., заемайки поста главен финансов директор. Той има над 10 години опит в счетоводството, контрола, одита и финансите. Професионалната му автобиография включва компании като Mecalux, Deloitte и Work Express.

Лукаш Неска
Вицепрезидент

Лукаш е с eSky от 2008 г. Благодарение на работата му, компанията се изкачва на челни позиции на локалните пазари – eSky е най-голямата онлайн туристическа агенция в България и е в топ 3 в Румъния и Бразилия. Професионалният му път включва известната компания Heritage Of Scotland.

Пьотр Вош
Вицепрезидент

Пьотр е част от eSky вече 7 години. Той отговаря за хотелския продукт на компанията. За около 2 години ръководи IT екипа. Започва кариерата си в електронната търговия като мениджър проекти в голяма компания за битова техника.

Нашата история
12.2020
Водеща онлайн туристическа агенция
eSky печели в категорията Водеща онлайн туристическа агенция в Полша за 2020 в World Travel Awards.
11.2020
Експанзия в Азия
Експанзия в Азия, Сингапур, Малайзия и Хонконг.
10.2020
Експанзия в Африка
Експанзия в Мароко, Египет, Кения и Нигерия.
07.2020
eSky подкрепя туризма
eSky стартира кампанията "eSky подкрепя туризма"
07.2020
eSky и Google Cloud
eSky осъществява дигитална трансформация с Google Cloud
05.2020
eSky в ТОП 10 на класацията на Forbes Polska
eSky в ТОП 10 на класацията на Forbes Polska на най-ценните полски компании за електронна търговия
05.2020
Експанзия
Експанзия в Русия и Беларус
04.2020
Лукаш Хабай - Президент
Лукаш Хабай се завръща на позицията Президент на компанията