Пътуването е начинът ни на живот. Нека споделим нашата страст с теб.

Меню
"Пътуване" не е просто дума, която използваме. Това е нашият живот.

Любопитството и любовта към пътуванията, съчетани със стремежа да разпространяваме нашата страст - това са нещата, които ни накараха да създадем eSky Group. За нас е усоволствие да помагаме на милиони хора да стигнат до най-отдалечените краища на света чрез нас. Винаги се вслушваме в мнението и препоръките на нашите клиенти, за да отговорим на техните нужди.

Логотип Логотип
Ние работим с най-добрите

Ако има нещо, което обичаме, колкото пътуването, това е работата в екип. Международният ни колектив е съставен от хора, които превръщат страстта си в кариера. И тъй като постоянно се разрастваме, търсим експерти, които да се присъединят към нас. Ние се справяме с новите предизвикателства заедно, ръка за ръка. Виж нашите текущи отворени позиции тук .

Управителният съвет на eSky Group
Пьотр Вош
Вицепрезидент

Пьотр е част от eSky вече 7 години. Той отговаря за хотелския продукт на компанията. За около 2 години ръководи IT екипа. Започва кариерата си в електронната търговия като мениджър проекти в голяма компания за битова техника.

Лукаш Неска
Вицепрезидент

Лукаш е част от eSky от 2008 г. Благодарение на работата му, компанията се изкачва на челни позиции на локалните пазари – eSky е най-голямата онлайн туристическа агенция в България и е в топ 3 в Румъния и Бразилия. Професионалният път на Лукаш минава и през известната компания Heritage Of Scotland.

Анджей Козловски
Вицепрезидент

Анджей се присъединява към eSky през 2015 г., заемайки поста главен финансов директор. Той има над 10 години опит в счетоводството, контрола, одита и финансите. Професионалната му автобиография включва компании като Mecalux, Deloitte и Work Express.

Нашата история
08.2018
Полска туристическа камара
eSky Group се присъединява към Полската туристическа камара – член на Асоциацията на европейските турагенти и туроператори.
06.2018
Награда Internet Effectiveness Awards 2018
Мобилното ни приложение печели I място в конкурса Internet Effectiveness Awards 2018. Отличено е със специална награда от журито.
05.2018
Експанзия в Западна и Централна Европа
Започваме операции в Испания, Португалия, Италия, Франция, Ирландия, Германия, Великобритания, Гърция, Сърбия, Хърватска и Босна и Херцеговина.
02.2018
Признание от Amadeus
eSky получава признание от Amadeus за иновации и цялостен принос към разработването на продуктите на Amadeus в Полша.
02.2018
Номинация "Ones to Watch”
eSky е номинирана за "Ones to Watch” в категория “Пътуване” на една от най-престижните бизнес класации European Business Awards.