Център за обслужване на клиенти: 0 700 15 355

Алтернативен телефон за връзка
*5355

Работно време:
Понеделник - петък 08:00 - 22:00ч, събота и неделя 10:00 - 18:00ч

На цената на стандартен разговор във Вашата мрежа

Онлайн регистрация

Онлайн регистрация

Онлайн регистрацията за полет, наречена още онлайн чек-ин, е лесен и удобен начин да подготвите своята бордна карта, така че да избегнете дългото и изморително чакане на летището.

Някои авиокомапнии като Wizzair и Ryanair, изискват задължителна онлайн регистрация за всичките си полети. При други като Blueair, регистрацията е задължителна само за полети по определени дестинации (всички полети, излитащи от Букурещ, Брюксел, Бакъу, Сибиу, Ларнака, Ница, Малага, Барселона, Париж, Милано, Торино, Кьолн, Мадрид и Валенсия)

В случай, че не представите предварително принтирана бордна карта на летището, ще бъдете санкционирани/ глобени. Таксата за регистация на летището е различна при всяка една авиокомпания. Най-висока е при Ryanair – от 70.00 евро на пътник, при Wizzair таксата започва от 30.00 евро на пътник, а при Blueair – от 10.00 евро. Стойностите могат да са различни, в зависимост от летището на излитане. Така например, ако летите от Лондон с Ryanair и нямате онлайн регистрация, глобата Ви ще бъде 70 паунда. 

След резервацият, на e-mail-а си ще получите електронен самолетен билет, където ще откриете и линк за уеб чекиране, чрез който трябва да направите своята регистрация за полет онлайн. След като кликнете върху линка, системата ще Ви препрати към регистрационна форма, в която трябва да попълните личните си данни.

След успешното завършване на регистрацията, на посочен от Вас е-mail адрес, ще се генерира бордната карта, която трябва да разпечатате и представите на летището, заедно с валиден документ за самоличност.

Онлайн регстрацията за полетите на Wizzair е достъпна от 30 дни до 3 часа преди пътуването. При авиокомпания Rayanair, можете да се регистрирате от 7 дни до 2 часа преди пътуването, а при авиокомпания Blueair - регистрация може да направите от 14 дни до 4 часа преди полета.

При редовните авиокомпании, онлайн регистрацията не е задължителна и чекирането на летището е безплатно. При регистрация онлайн, обаче, ще имате предимството предварително да изберете мястото в самолета, на което ще седите. 

Забележка: Пътниците трябва да бъдат на летището 2 часа преди обявения за излитане час.

Ако изпитвате затрудния с онлайн регистрацията, можете да се свържете с нашия център за обслужване на клиенти на 0700 15 355, където ще получите компетентна помощ.

След регистриране чрез центъра за обслужване на клиенти на eSKY.bg, пътниците получават бордните карти по електронна поща като прикачен файл, който трябва да разпечатат и носят на летището.

Съветите в този раздел от сайта са само информационни, с цел да бъдат полезни за потребителите, и не са основание за каквато и да било отговорност на eSKY.bg.

Помогнете ни да подобрим тази статия
Отказ

Благодарим Ви за обратната връзка!

Тя ще ни помогне да Ви предложим по-ценно и релевантно съдържание.

С най-добри пожелания

Възникна грешка при изпращането

Изпратете отново опитайте по-късно